Fotomeenutus Allar Rajast, keda Sindis tervitati Londoni olümpialt eduka tulemusega saabumise puhul

Pühapäeval, 16. septembril Põhja-Itaalias Vareses võistelnud paarisaeru neljapaadi sõudjad Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsä vastasid pöidlahoidjate ootustele oma rivaalide ees ülivõimsa edumaaga, mis tõstis nad pjedestaali kõrgeimale astmele, jättes Ukraina hõbedale ja Sloveenia pronksile.

Sindi linnapea Marko Šorin kommenteeris preemia maksmist sõnadega, et eraldatud summa on ühe aeru eest kuna Pärnu Linnavalitsus otsustas Rajale anda teise aeru eest. Nimelt otsustas 19. septembril Pärnu Linnavalitsus määrata sõudeklubile Pärnu 2000 euro suurune preemia, sellest Tõnu Endreksonile 1000 eurot ja Andrei Jämsäle 1000 eurot ning sõudekeskusele Kalev 2250 euro suuruse preemia, sellest Allar Rajale 500 eurot, treener Matti Killingule 1000 eurot, Kaisa Pajusalule 500 eurot, treener Roman Lutoškinile 250 eurot.

Rahalise preemia määramisel arvestati nii sportlaste rahvastikuregistri järgset elukohta kui ka kohalikku klubisse kuulumist.

Sindi Linnavalitus on oma kodanikku kõigi märkimisväärsete sportlikke tulemuste puhul premeerinud ja toetanud Allar Raja treeninguid ka võistlustevahelisel perioodil. Viimati peeti teda meeles Londoni Olümpialt võidetud neljanda koha puhul.

Samal teemal: