Pärnu Keskuse turundusjuht Margit Saks ja Port Arturi projektijuht Margit Kurn teatavad teistkordselt toimuvast ühiselt korraldatavast Südalinna Ostuööst, mis toob suveootuseaega glamuuri ja tuledesära. Suveootuse moeetendused mõlemas keskuses esitlevad selle kevad-suve kollektsioone, mis on ka kauplustes saadaval.

Ostuöö meeleolu loovad Birgit Varjun, Big Band G7 koos solistide Airi Allvee ja Villem Loondega, Jüri Homenja ning Pärnu Käsikellastuudio Agapella ja Pärnu noorte muusikute punt Trio Allantois. Südaööl lastakse keskuste vahelisel väljakul lendu 100 taevalaternat.

Keskused on reedel avatud südaööni ja hinnad on kuni 70% tavalisest soodsamad. Lisaks soodsatele pakkumistele laieneb Südalinna Ostuööl ka kesklinna kaubavalik. Port Arturi ja Pärnu keskuse vahelisel väljakul tegutsevad Aiamoorid, kes müüvad istikuid ja põõsaid. Samuti saab osta rohelist ilutulestikku – riisipaberist taevalaternaid, mis tõusevad lendu küünlasoojuse jõul.

Ööloosist osavõtjail on võimalus võita hinnalisi auhindu. Pärnu Keskuses kuulutatakse ööloosi võitjad välja kell 23.20 ja Port Arturis igal täistunnil.

Südalinna Ostuöö toimub reedel, 13. mail 20.00-24.00 Pärnu Keskuses ja Port Arturis. Ostuöö programm ja eripakkumised www.parnukeskus.ee ja www.portartur.ee

Esimene Südalinna Ostuöö toimus eelmise aasta 10. detsembril.

Samal teemal: