Millal toimub? Tänavune Teeme Ära talgupäev toimub maikuu esimesel laupäeval, 7. mail 2011. Täpsem info jõuab peatselt uuenevale talgupäeva lehele www.teemeara.ee. Talgupäeva eesmärk on panustada Eesti elukeskkonna ja kodanikuühiskonna arengusse, edendades kodanikes aktiivset hoiakut, tugevdades kohalikke kogukondi ja toetades nende liidrite kujunemist.

Millal saab talguid registreerida? Üleskutse talgujuhtidele kõlas 15. märtsil. Seetõttu on paras aeg hakata mõtlema, mis minu kodukandis võiks tänavusel talgupäeval ühiselt ära tehtud saada. Oodatud on nii värsked talguideed kui pikema talgutraditsiooniga külad ja ühingud, et olla eeskujuks ja innustajaks teistele.

Millal algab talguliste kirjapanek? Talguliste kutsumise kampaania algab 11. aprillil. Kel aga plaan juba varakult tehtud ja lemmiktalgud leitud, ei ole mõistagi keelatud end ka varem kirja panna.

Milline on tänavune põhisõnum? Talgupäeva kommunikatsioonis soovime puudutada sügavamaid väärtusi ja esile tuua asjaolu, et talgud on olnud loomulik osa meie elulaadist. Seepärast toob
talgupäeva tänavune tunnuslause välja neid elulisi väärtusi, mida inimesed talgutelt on leidnud.