24. aprillil peetud lauatennise turniiri Sindi Spordiklubi Kalju 90 üldvõitjaks tuli Merilyn Nõmm, kes edestas kahe kaotuse süsteemis mängides kõiki endast vanemaid naisi ja mehi.

Seekord prooviti jõudu 5 erinevas grupis. Võitjateks osutusid veteranidest Virve Värat ja Andrus Kolk, meestest Artur Burkevitsh, tüdrukutest Merilyn Nõmm ja poistest Silver Tamme.

Turniirile registreerus küll 17 soovijat, aga kohale tuli kuraditosin. Kui vanusegruppide võitjad selgunud, hakati kahe-kaotuse süsteemis välja selgitama turniiri üldvõitjat. Soovi selleks avaldasid 12 mängijat. Vastamisi olid nii mehed, nais-ja meesveteranid, poisid ja tüdrukud. Kes kellega kokku juhtus, oli ta siis noor või kogenenum, see sõltus mängu tulemusest. Kes väsis, see pidi lahkuma pärast teist kaotust. Kolmandaks mängis end Artur Burkevitsh. Esikoha mängus aga kohtusid kaks põlvkonda - noorim mängija Merilyn Nõmm ja vanim mängija Arno Tänav. Väga põnev ja tasavägine oli see mäng. Napilt näpsas võidu kõikidelt 2000 aastal sündinud Merilyn, jättes teiseks Arno, kelle sünniaastaks on 1943. Kiidusõnad tublile tüdrukule. Merilyn on praegu üks noorimaid lauatennise mängijaid, vaid Katre on temast veel paar kuud noorem.

Merilyni treenib Andres Kull, kes on Kalju klubis palgaline treener. Pärnumaa talimängudel saavutati sellel alal mängides Sindi linna võistkonnas III koht, Paide linnade vahelistel talimängudel saavutati väikelinnade arvestuses II koht ja üldises linnade arvestuses 6. koht.
Merylin lõpetas sel aastal üleriigilisel tasandil Laste Grand Prix 6. kohaga ja Sakala Karikasarja T-12 1. kohaga. Paikuse karikasari T-12 tõi talle 3. koha. Ees ootab mai algul toimuv Helsinki Cup. Toeks ja pöidlahoidjaks on alati Merilyni ema, kes transpordib tütre võistlustele.

SK Kalju on ka varem korraldanud lauatennise turniire, kuid mitte igal aastal. Mõned aastad tagasi oli huvi suurem ja enamus on jõudnud veteraniikka. Seekordne võistlus aga näitas, et veteranid olidki kõige rohkem esindatud. Virve hoidis reketit käes tema mäletamist mööda viimati 25 või isegi 30 aastat tagasi.

Osalejaid oleks võinud olla rohkem. Samad sõnad ka pealtvaatajate kohta. „Aga spordivõistlustest osavõtmatus on ju Sindile nii omane. Kui isegi võrkpalluritele oma saalis kaasa elama ei tulda, mis siis rääkida lauatennisest,” arutles Sindi Spordiklubi kalju president Helle Artel ja lisas, et ega see nii väga kurvaks ka tee, sest kes tahab võistelda või vaadata, mis teised teevad, leiavad ikka tee võimlasse.

Täienduseks eelnevale rääkis Helle Artel ka lauatennise ajaloost Sindi linnas. Kui spordi eestvedajaks oli Sindis 1.Detsembri nimelise tekstiilivabriku kehakultuurikollektiiv ja metoodik Alo Liidema, toimusid nii vabrikusisesed kui ka linna lauatennise võistlused. Osaleti samuti väikelinnade talimängudel. Eestvedajateks ja võistkondade komplekteerijateks olid Jaan Kalda ja Andres Järvsoo. Üheks parimaks naismängijaks oli Virve Puust-Värat. Andmed küll puuduvad, aga samal ajal kuulus ka parimate naiste hulka Tiia Lindmaa. Kui on teadlikke inimesi, kes oskavad lisada veel lauatennisega seotud inimesi ja võistlusi, siis võiks sellest kindlast teada anda. Vahelduva eduga toimusid edaspidigi lauatennise turniirid SK Kalju korraldamisel. Juba aastaid on osaletud nii maakonna- kui ka väikelinnade talimängudel. Viimastel aastatel isegi väga edukalt. Maakonna ja väikelinnade talimängudel on mängitud end esimese kolme hulka. 2008. a. tuldi Otepää väikelinnade talimängudelt Sinti tagasi isegi 1. kohaga. Oma panuse nendesse saavutustesse on andnud Mario Link, Lilian Poolak, Egert Kiviselg, Reimo Kiisk, Hedy Poplavski, Liina Allik, Oliver Vaabel ja Merilyn Nõmm.

„Millal uuesti kohtume, seda näitab aeg ja võimalused. Tänusõnad kõigile osalejaile,” nende sõnadega lõpetas Helle Artel ülevaate lauatennise käekäigust Sindi linnas.