Kui kolmas laulupäev pühendati isamaalistele lauludele, siis tänavuse peo pealkirjaks valiti „Laulu armastus – armastuse laul“.

Treimani rahvamaja juhataja Viljar Soomre kinnitab, et sel suvel saabub esinejaid umbes 220 piires.Esinevad segakoorid Treimanist, Sindist, Torist, Uulust ja Pärnust. Maakonna keskust esindab Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumi vilistlaskoor. Väljapoolt Pärnu maakonda tulevad Treimanisse Puka lauljad Valgamaalt ning Tarvastu mehed ja naised Viljandimaalt. Tantsuga esinevad Häädemeeste rahvatantsijad.

Mullu suvel peetud laulupäeval kuulajate südame võitnud Pärnu-Jaagupi puhkpilliorkester dirigent Priit Aimlaga on seegi kord kohal. Aga nüüd juba olulise täiendusega, sest esinetakse ühise kavaga koos Pärnu-Jaagupi meeskooriga.

Laulupäev jätkub pärast kontserti sarnaselt eelmistele aastatele simmaniga, kus muusikat teevad Rain Poolen ja Tauri Soovares ansamblis Poolen Band. Mõlemad Läänemaa mehed laulavad, aga Poolen vajutab klahvpilli klahve ja Soovares puhub saksofoni või sõrmitseb kitarri keeli.

Samal teemal: