Fotol on eelmise aasta 1. septembri koolikotikeste jagamisest Pärnu Kuninga Tänava Põhikoolis. Triibu Trakspüks on fotol koos kooli direktrori Urve Krause'ga

”Port Artur peab juba kolmandat aastat koolitee alguse puhul meeles kõiki Pärnu linna ja maakonna I klassi junsusid,” teatab Port Arturi kaubanduskeskuse turundusjuht Tair Anton.

Tore on näha laste säravaid nägusid esimesel koolipäeval ning kui nad saavad lisaks värvilisele aabitsale veel kingituse, siis on nende rõõm veel suurem ja lapsed väljendavad seda siiralt.

Lisaks kõigele on ju Port Arturi poolt kinigitud ilus värviline sussi- või dressikott oma lõbusa kujundusega ka tarvilik kõigile lastele ja need asjad, mis kotikeses kuluvad kindlasti ära igale õpihimulisele lapsele. „Seda kingitust kunagi planeerides saime teada, et just sellise sussi- või dressikoti peale mõeldakse väga harva, kuid peagi märgatase, et see on väga vajalik asi, vihikud, pliiatsid ja joonistusplokk on lihtsalt tavaõpilesele väga vajalikud koolitarbed ... ja väike maius, see käib ikka kingiga kaasa,” jagab Anton senist kogemust, mida on tagasisidena kogetud

Port Arturi kaubanduskeskuse kingitused Pärnu linna ja maakonna I klassi lastele jagatase koolides kätte 1. septembri avaaktustel koos aabitsaga. Port Arturi lastemaskott Triibu Trakspüks läheb isiklikult koolikotikesi jagama vastselt remonditud uude Ülejõe Gümnaasiumi.