Tõnu Endrekson 2010. aasta 15. juulil äsja saadud uue paadi juures

Ulvi Kostabi sai täna Port Arturis kätte “Kõik ühte paati!” kampaania auhinna, milleks on vautšer Londoni olümpiale.

Ulvi Kostab on auhinna vautšeri üle väga õnnelik

Kaks aastat tagasi toetasid Port Arturi kliendid Tõnu Endreksoni paadiostmist. Iga vähemalt sajakroonise ostuga sai Port Arturi külastaja kaasa loosikupongi, mille hulgast loositi kõigi 28 tuhande kupongi täitnute seast välja reis kahele Londoni olümpiale. Loosimine toimus 2010 aasta 15. juulikuu päeval kui Endreksonile anti üle spetsiaalselt temale mõeldud paat. Ulvi loteriivõidu võttis tookord Pärnu jõe ääres suurest kausist välja Endrekson, kelle võistlemist saab fortuuna soosik minna koos elukaaslasega kümnekonna päeva pärast algavale suveolümpiale vaatama.

Londonis Ulvi veel käinud ei ole, aga sõidust sinna on ta unistanud juba mitu aastat. Tõnu Endreksonile uue sõudepaadi muretsenud heategevuskampaania auhinna võitnud Ulvi ütles, et ei suutnud olümpiareisi võitu esialgu sugugi uskuda. “Ma ei ole kunagi midagi võitnud ja nüüd korraga nii suur asi, peaauhind!” Londonis viibimise aja sees saab Ulvi võidetud vautšeriga jälgida kolme finaalsõitu olümpia sõudekanalil. Kindlasti soovib ta kaasa elada Pärnu olümpialootusele, Tõnu Endreksonile, ja jõudumööda ka kõigile teistele Eesti sportlastele. Väikestviisi spordisõber on Ulvi isegi, eriti meeldivad talle tennis ja kergejõustik.

Kuna Ulvi töötab kesklinnas, siis külastab ta Port Arturit üsna sageli. “Kõik ühte paati!” kampaania ajal poetas ta loosikasti kolm kupongi. Milline ost võidu tõi, jääbki saladuseks.

Auhinda üle andes ütles Port Artur Grupp OÜ juhatuse liige Viljo Vetik, et tänu ostjatele saabki nende firma  sportlasi toetada ja kogukond vastupidiselt panustada heategevusse. Port Artur on sporti aktiivselt toetanud juba vähemalt 15 aastat, aga abi on saanud ka näiteks lasteaiad ja lastekodu. Kahtlemata on Port Artur taoliste kampaaniatega teed näitavaks tähiseks teistelegi Pärnu suurematele kaubanduskeskustele.

Samal teemal: