Võistluse eesmärgiks oli tuua rohkem inimesi sportima kodukoha spordikompleksi, oma tervise ja vaimu eest hoolt kandma.Tänutäheks headele ja aktiivsetele klientidele panime omalt poolt võitjatele väikese motivatsioonipaketi sihikindluse eest. Lisaks saime hea ülevaate meie klientide eelistustest ja käitumismudelitest, mis annab meile hea võimaluse kliente edaspidi paremini teenindada ja hea kvaliteediga teenust pakkuda.

Ja on hea tõdeda,et esimene spordisõber on Harku valla elanik ja pikaajaline meie maja jõusaali klient."

Terve elu spordiga

Teise koha ja 300-eurose teenusepaketi Tabasalu spordikompleksis sai Jürka Teesalu, kes oli tubli ujuja, ja kolmanda koha ning 200-eurose teenusepaketi squashimängija Kalle-Kaspar Sepper.

"Kõik kolm meest on aastaid siin treenimas käinud," kinnitab Peeter Kallas,"nii et auhinnad läksid igati väärilistele tegijatele. Ka võistlus oli kõigiti tasavägine, Spordisõber 2012 Urmas Kaljuvee rebis teistest tugevalt ette suvekuudel, juunis ja augustis, mil enamik konkurente tiitlile suvemõnusid nautisid."

"Ega ma nüüd võitmise ega auhinna peal väljas olnud," lausus võitja Urmas Kaljuvee auhinna üleandmisel. "Olen lihtsalt terve elu sporti teinud, alustasin poisikesena juba siis, kui siin spordikompleksi koha peal olid veel Ranna sovhoosi kaarhallid. Ragistasime siis nendes poistega rauda tõsta."

Nüüdki on võitja meeliskohaks jõusaal, peale rauaga rassimist lõõgastub bassseinis. "Käin basseinis vahetevahel ka sõprade või lastega ujumas," kinnitab võitja.

Uus võistlus alanud

Kas aga ka naised nii demokraatlikus võistluses, kus loeb ainult osavõtt, mitte läbiujutud kilomeetrid või tõstetud rauatonnid, esikohti on püüdmas?

"Seekord naisi esikümnesse ei mahtunud. Täna on Tabasalu spordikompleksis huvitavaid tegevusi ka naisperele, nagu zumbatants, jõusaali ringtreening, tantsuline aeroobika, daamide võimlemine ja vesiaeroobika. Need tegevused annavad hea võimaluse, et juba startinud Spordisõber 2013 võitja võiks olla õrnema soo esindaja," kinnitab Peeter Kallas.

Uus võistlus Spordisõbra tiitlile on juba alanud, konkursi tingimused kodulehel www. tabasalusport.ee väljas. Lisaks tehakse igakuiseid kokkuvõtteid ja võistluste käik on reaalajas kõigile nähtav.