Piiimameister Otto/Raplal on ikkagi kirjas 6 võitu ja 9 kaotust, ning lähim jälitaja on Valga/CKE Inkasso, kel on üks võit vähem ja üks kaotus rohkem. Juhuslikult on võlgade sissenõudjad ka Rapla viimase mängu vastased, ning ülekaaluka võidu korral on neil endal võimalus 5. koht hõivata. Koduvõistkond ei taha seda kuidagi lubada, sest ütleb ju ka tuntud Tõstamaa vanasõna, et „Jõulurahu toob majja turniiritabeli 5. koht".

Väike Rapla on juba näidanud end tõelise korvpallilinnana, kogudes kodumängudele alati saalitäie pealtvaatajaid, kes järjest rohkem eestlaslikust häbelikkusest jagu saavad ja järjest häälekamalt oma koduvõistkonda on toetama hakanud. Ootame selle aasta viimasele mängule kõiki neid inimesi, kes on seni juba tee Sadolin Spordihoonesse leidnud ning kutsume teid üles võtma kaasa vähemalt ühe inimese, kes seni pole MÄNGULE jõudnud!!

Kutsuge kaasa töökaaslane, kelle jaoks viimane avalik üritus oli Üldlaulupidu! Kutsuge kaasa naambrimees või naine, kellega olete pärast Monika külaskäiku paar tonni lund koos kühveldanud! Kutsuge kaasa kauge sugulane teisest Eesti otsast, kes muidu külastab teid ainult ümmarguste juubelite puhul ja kelle kõige kõvem kodualevi üritus on Maire Aunaste raamatututvustus kohalikus kultuurimajas!

Jõulud on kingituste tegemise aeg. Meie alustame sellega juba saaliuksel. Iga kümnes pealtvaataja lunastab Kuulsaali kinkekaardi!
Loomulikult ei puudu ka teised publikumängud. Traditsioonilised sooduspakkumised paneb võidu korral välja Meie Pubi.

Tule MÄNGULE!!!