Esimene suursündmus minu jaoks oli Nõmme Kevad, mis oli hea näide traditsioonide olulisusest Nõmmel, samuti sain selle üritusega endale palju uusi ja häid sõpru. Sümpaatse mulje on jätnud kultuuri- ja muusikaelu väärtustamine traditsioonilise Nõmme Jazzi festivaliga, mis seekord toimus spordikeskuses vabaõhulaval. Lisaks Nõmme eakate juubelite tähistamisele erinäoliste esinejatega kultuurikeskuses on jätnud väga südamliku ja sümpaatse mulje sõbralikud kohtumised nii Pääsküla kui ka Sihi tänava päevakeskuses. Jätkamist vajab «Roheliste väravate tänava» ettevõtmise toetamine, mis elustas septembris Nõmme tänavaelu. Kiitmist ja esiletoomist väärib kodanikuühenduste tegevus Nõmmel, mis saab olla võimalik vaid tänu tegusatele inimestele, kelle toetamist pean oluliseks ka edaspidi.

Tihenenud ja sisukamaks on muutunud koostöö kõigi Nõmme koolide ja lasteaedadega ning selle osakaalu tuleb veelgi väärtustada läbi koostöö lapsevanematega.

Nõmme 85. sünnipäev - Aivar Simsoni pronksskulptuuride näitus, Glehni elust rääkiva raamatu avaldamine, kulminatsiooniks võrratu Glehni ausamba avamine, millele elas kaasa tuhandeid nõmmekaid!

Spordielus väärib esile toomist Nõmme Kalju hõbemedal Eesti jalgpalli meistriliigas. Hea on näha ka professionaalset järelkasvu Nõmme Unitedi poiste jalgpallivõistkondade näol ning nende kõrgeid kohti erinevatel turniiridel.

Südamlik advendiküünla süütamine vihmasajus ning sellele järgnenud Nõmme helilooja Tõnu Kõrvitsa autorikontsert Nõmme Lunastaja kirikus Tallinn 2011 programmi raames. Koostöö Nõmme kogudustega on olnud meeldiv ja kogukonna jaoks väga oluline.

2. detsembril avas Nõmme keskuses Kahro majas uksed uus pubi Von Glehn, mille avamispeol «Proovipidu» oli sadu õnnelikke nõmmekaid õhtut veetmas ning mõnusat muusikat ja heade sõprade-tuttavate seltskonda nautimas. Loodetavasti on see esimene samm, mis kunagise kinohoone taas ellu äratab.

See on pisku sellest, olen tänu teile, armsad nõmmekad, osa saanud ja õppinud paljusid asju
mõistma ning hoopis teisest vaatenurgast nägema.

Soovin teile kõigile rahulikku jõuluaega, kõikide soovide täitumist ning mõnusat aasta lõppu koos meeleoluka aastavahetusega!