Samal ajal võistlesid meie noored Maardus. Seal toimusid kuni 17aastaste Eesti meistrivõistlused kreeka-rooma maadluses. Meeskondlikus arvestuses saavutas Juhani klubi 3. koha ja tuli kõikide vanuseklasside kokkuvõttes kreeka-rooma maadluses esimeseks.

Individuaalselt tuli Markos Merisalu 54 kg kaalus Eesti meistriks, kaotamata ühtegi punkti. Raskekaalus oli võitja juba ette teada, kuid II ja III koht olid vabad. Joonas Andessalu kohtus poolfinaalis võitjaga ja pääses maadlema III kohale, mille ta ka saavutas. Janari Kuusemets võitis kaks vastast ja pääses maadlema esikohale. Lõpuks tuli siiski II koht, mis 9 võistleja hulgas on hea saavutus. Ka Tarvi Rahuoja võitis 2 vastast, kuid kaotas poolfinaalis. 3.-5. koha kohtumise kahjuks Tarvi kaotas ja tasuks 5. koht.

Võistlemas oli Märjamaalt veel viieski noormees - Ardo Pajur, kes sai seekord 10. koha.

14. aprillil toimusid Eesti meistrivõistlused vabamaadluses kuni 20aastastele noortele. Seal meil nii hästi ei läinud. Raido Liitmäe (V-Vigala) saavutas 85 kg kaalus III koha. Janari Kuusemets oli 5. ja Markos Merisalu kuues (mõlemad Märjamaa).