"Konverents oli äärmiselt oluline maanteeäärste omavalitsuste, ettevõtjate ja MTÜde koostöö suurendamiseks. Oluline oli, et kohal olid kõigi omavalitsuste esindajad, mis tõstis ürituse esindlikkust ja tõi kõigini arusaama koostöö vajalikkusest."

Mis olid olulisemad seisukohad Maanteeameti esindajate ettekannetes. Kuidas hinnata Piibe maantee teeolusid ja selle tee ohutust ja turvalisust praegu. Kas on põhjus loota muutusi paremuse poole?

"Seoses Maanteeameti eelarve vähenemisega pole järgmistel aastatel suuremaid ehitusi Piibe maanteel ette näha. Küll aga saab tee mitmetes lõikudes uue katte ja ka see on äärmiselt oluline. Kui me tahame teele rohkem sõitjaid, siis peavad tee ja tee hooldus olema heal tasemel. Hetkel jätab talvine hooldus teatud lõikudel soovida. Kahjuks ei võimalda rahapuudus ka teehoolduses kogu teed viia ühe hoolduskategooria alla. Turvalisus peaks siiski tõusma, sest teatud lõikudel on plaanis välja ehitada kõnniteed või kergliiklusteed."

Millistel tingimustel on Piibe maantee-äärsetel ettevõtetel õigus kasutada seda maanteed propageerivat logo?

"Vastavat korda pole veel välja töötatud. See on lähitulevikus kindlasti plaanis. Siin peaks visuaalne pool ja tegevused teineteist toetama ehk kui majal on Piibe märk, siis osaleb ta ka meie kampaaniates ja meie reklaamime teda oma kanalites."

Millal algavad ettevaömistused 7. juunil toimuvaks Piibe päevaks ja Kalevala ühiseks ettelugemiseks. Kuidas selguvad ettelugemiskohad, kui on kislik tekkinud huv, kuhu ja kuidas märku anda ?

"Ettevalmistused on juba alanud ja peaksid lähiajal jõudma ka juba konkreetse projektini. Huvi korral saab meiega ühendus www.facebook.com/piiberoad või piibemaantee@gmail.com."