Marge ja Anne olid teema korralikult läbi mõelnud, seetõttu oli neid huvitav kuulata.

Marge rääkis, et tema pere on tihedalt seotud spordiga, käiakse võistlustel ning tuuakse sealt diplomeid, medaleid ja meeneid.

Tema on oma kohustuseks võtnud kõik need ühte tuppa kenasti välja panna. Peale selle lõikab ta välja ja talletab artiklid, milles on kirjutatud tema pereliikmete saavutustest. Kuulajatele oli näha toodud tublide sportlaste medaleid.

Anne hobiks on raamatud, millest on kodus päris suur kogu. Kuna tema töö ja hobid on tihedalt seotud, siis kaasagi oli võetud paar raamatut. Anne tegeleb ka keraamikaga.

Maretil ei olnud oma hobist näiteid kaasas, aga talle meeldib kõik see, mis on seotud söögiga. Ta katsetab ja teeb mitmesuguseid salateid, küpsetisi ja muid roogi. Saime teada, et süldikeetmiseks on tal kindel pott, millesse ta teab panna paraja hulga vett ja süldimaterjali, nii tuleb alati välja sült, mis viib keele alla. Märjamaa nunnunäitusel on igal aastal Mareti salatid ja moosid, mis degusteerimisel on saanud suure tunnustuse osaliseks.

Käsitöögi on üks tema harrastusi. Ülo hobiks on metallitöö, vanad kulunud tööriistad ja masinad saavad tema kätes uue elu. Valvele meeldib lapitehnikas esemeid teha pajalappidest tekkideni välja.