“Lootsime, et inimesi tuleb palju, kuid nii suurt huvi ei julgenud me küll ennustada,” ütles Sukiasyan. “ Laada korraldamine Joaorus oli kindlasti hea otsus ja usun, et andsime suure panuse puhkeala ja Narva promenaadi tuntuse tõstmiseks. Saime ka väga häid õppetunde, mida ja kuidas järgmisel aastal paremini teha.”

Laadal osalesid aktiivselt ka kutseõppekeskuse õpilased, kes andsid suure panuse nii ettevalmistustöödesse kui tegevustesse kooli telgis. Esindatud olid ehitusviimistlejad, keevitajad, autotehnikud, õpilasfirmad, multimeedia eriala õpilased ja mitmed teised.

Tanja Mihhailova esinemine kujunes oodatult laadapäeva naelaks ning tema pärast oli tulnud kohale väga palju inimesi. Ta on Ida-Virumaal muutumas üha populaarsemaks,” lausus Sukiasyan. “Ka kohalikud tantsu- ja lauluansamblid esinesid hästi, hoides pidevalt üleval mõnusat laadapäeva melu.”

Narva suvelaadal korraldasid Narva Kutseõppekeskuse õpilased ja õpetajad mitmesuguseid meistriklasse ning müüsid omavalmistatud tooteid. Kohal olid kaupmehed ja käsitöölised Eestist, Lätist ja Leedust, pakkudes tooteid igale maitsele: kodutarbeid ja aiakaupu, mett, maiustusi ja lihakraami, suveniire ja käsitööesemeid, ehitusmaterjali ja tööstuskaupu. Suure panuse laada õnnestumisse andsid Toila Spa, Meresuu hotell, Tööriistamarket, Mariine Auto/Subaru ja Noorus Spa.