Mängu avavilest alates oli tunda, et Rapla võistkond on täis võidutahet ning kaotusega väljakult lahkumine ei tule kõne allagi. I veerandaja keskkpaigaks oli Rapla suutnud välja mängida 16:2 eduseisu. Edu rünnakutel sai alguse heast kaitsetööst; selleks momendiks oli vastane sunnitud pallikaotama juba kuuel korral. Esimese veerandi lõpul ning teisel veerandil suutis Rapla, andes kõigile mängijatle mänguaega, seda edu hoida. Samas vastane oli toibunud nö esimesest ehmatust ning Raplal edu veelgi kasvatada ja oma teed minna ei lastud. Poolaeg lõppes tulemusega 43:28.

Võib öelda, et kolmas veerandaeg kuulus täielikult Raplale ja mängusaatus sai põhimõtteliselt otsustatud. Rapla viskas 10 minuti jooksul 28 punkti sealhulgas 6 kolmepunktiviset (Rait-Riivo Laane 3, Sven Kaldre 2 ja Ott Krusell 1). Võru KK-d sunniti aga patustama 9 pallikaotusega ning lasti visata vaid 10 silma. Seega otsustavat veerandaega alustati kodupubliku suureks rõõmuks tulemusega 71:38. Pealtvaatajatel tekkis juba kerge lootus, et lisaks lemmikvõitkonna võidule ja positiivsetele emotsioonidele, võib täna saalist lahkudes kaasa võtta tasuta pudeli energiajooki Starter. Teadmiseks neile, kes ei ole kursis, et iga kord kui kodumeeskond ületab võidu korral 100punkti piiri saavad kõik pealtvaatajad kosutuseks pudeli Starterit.

Kahjuks ei suutnud aga Piimameister Otto/ Rapla enam kui 20punktilises eduseisus täielikku keskendumist hoida ning jalg lasti mõnevõrra sirgu. Viimane veerand kogunisti kaotati ja seekord jäid Starterid välja jagamata, kuid loomulikult ei ole see mingi oluline faktor ning peamine, et mängust väljuti võitjana. Mängu lõppskooriks kirjutati 83:65.

Nüüd, kus ainult kaotusi tunnistanud meeskonna seisus maha jäetud on juba palju lihtsam edasi sammuda uute võitude poole!

Rapla poolel jagunes mängukoormus üsna võrdselt, väljakul käisid kõik 12 meest, kellest mitte keegi ei pidanud mängima kauem kui 25 minutit. 11 mängijat 12st said ka „käe valgeks“, neist edukaimad olid Heigo Erm ja Martin Limberg 12punktiga. Raido Ringmetsal ei jäänud palju puudu kolmikduublist- 10punkti, 10 lauapalli ja 6 resutatiivset söötu. Võru KK edukaim oli nende „raudvara“ Silver Kuuba 19 punkti ja 12 lauapalliga.

Järgmine võimalus näha Piimameister Otto/ Raplat väljakul avaneb juba vähem kui nädala pärast- 22.oktoobril TTÜ Spordihoones, kus kohtutakse TTÜ/Kalevi esindusmeeskonnaga.