Talu poekeses on müügil valik tooteid, mis valmivad siinsamas kohapeal pererahva kätetööna. Materjalina kasutavad nad nii jaanalinnumunakoori kui kõikvõimalikke sulgi - saab osta kommikausse, laualampe, tolmuharjasid, kõrvarõngaid jne.

Igat masti linde

Jaanalinnud on maailma suurimad lennuvõimetud linnud, kelle kodumaa on Aafrikas. Jaanalinnumuna kaalub keskmiselt 1,5 kg.

Emud - samuti lennuvõimetud - on pärit Austraaliast ja elavad ka meil n-ö. selle kella järgi: munevad talvel, pesitsevad varakevadel ja puhkavad suvel. Nende munad on tumerohelise koorega.

„Papagiodest on meil esindatud nii väikesed viirpapagoid  kui ka majesteetlik aara. Suuruse poolest jäävad sinna vahele veel nümfkakaduud, amazon ja hallpapagoi. Viimane neist oskab ka rääkida ja tekitab sellega meie külastajates elevust," rääkis Rohtsalu.
Foto: Sassi talu

Peab ellu jääma ja uut pakkuma

„Tulevikku on raske ennustada - vaadates meie majanduse üldist seisu, on hetkel oluline "ellu jääda". Loodame säilitada oma kollektsiooni ja seda jõudumööda ka täiendada: ikka selleks, et oleks huvitav ka neil, kes kunagi juba meid külastanud. See kevad on näidanud, et päris mitmed pered on aastaid tagasi siin käinud ja nüüd uuesti tulles meeldivalt üllatunud, et vaadata on palju rohkem," ütles perenaine.