3. FOTO: 8. augustil peeti Tabivere valla II laulupäev, seekord Koogi külaplatsil. Maarja-Magdaleena kooril olid külas segakoorid Koerust ja Tormast. Samal päeval peeti ka Saadjärve kooli vilistlaste kokkutulek, kus oli osalejaid üle poolesaja. Päeva juhtis Elmar Trink. Südaööl algas järvemuusikakontsert ja ilutulestik. Pildil on lau-lupäeva ühendkoor.

4. FOTO: 12. augustil võttis Maarja-Magdaleena Maarahva Selts vastu külalisi Valgamaalt Lüllemäelt. Külalistele näidati kirikut, külatuba, puhkeala, külaplatsi, külaparki ja tutvustati seltsi ettevõtmisi. Ilme Roosmäe tutvustas ravimtaimi, Aivo Prükk rääkis kiriku ajaloost ja praegustest tegemistest. Ühispilt tehti Otslaval külakivi juures.

5. FOTO: KaraokeFesti Perepäev peeti 14. augustil Maarja- Magdaleena puhkealal. Kõik pildil olevad lapsed kandideerisid Eesti Jäätisekuninga ja -kuninganna tiitlile. Et tiitlit saada, tuli viie minuti jooksul võimalikult palju Balbiino koorejäätist ära süüa. Jäätisekuninga tiitli pälvinu jaksas ära süüa seitse jäätist!

6. FOTO: Lõppeval suvel jõudis segakoor käia veel Ungaris folkloorifestivalil, osaleda mitmel suuremal ja väiksemal laulupeol ning liituda Ühtelaulmisega Otslava külaplatsil.