Prangli

Prangli on Eestimaa põhjarannikul, Viimsi poolsaarest 9 kilomeetri kaugusel paiknev väikesaar. Registreeritud elanike on Pranglil 135, kuid suvekuudel osaleb saare suurematel üritustel rohkem kui 300 inimest. Uus võrkpalli plats rajati looduskaunisse mereäärsesse kohta. Väljakukatteks on liiv ja platsilt avaneb merele lummav vaade. Lähedal asuvad ka lõkkeplats, laulu- ja tantsulava, mis annab paindlikkuse siduda meelelahutus ja spordiüritusi. Ristsed sai väljak traditsioonilistel Prangli spordipäevadel augustis, kus lisaks traditsioonilistele suvespordialadele nagu kuulitõuge, 60m jooks, saapavise, hoota kaugushüpe, võeti mõõtu ka võrkpallis. Prangli plats pakub head võimalust kehalise kasvatuse tundide läbiviimiseks lastele ning tervislikuks ajaveetmiseks täiskasvanutele. Kui satud Pranglile, võta kindlasti võrkpallipall kaasa. Terasele silmale on väljak sadamast näha, ning saarel leidub kindlasti ka sõbralike ja hakkajaid inimesi, kellega võrku mängida.

Oru

Oru vald asub Läänemaa põhjaosas, ning seal elab 926 inimest. Oru võrkpalliväljak rajati Oru põhikooli (69 õpilast) esisele muruplatsile. Oru spordiklubil on olemas nii võrkpallimeeskond kui ka naiskond. Platsi vajati,  et nii noored kui vanemad Oru valla inimesed saaksid trenni teha ja aega veeta. Peetud on juba heitlusi Läänemaa Võrkpalli külaliigas ja  Oru Valla külade mängudel. Väljaku pinnatasasust käis Orus kontrollimas ka segavõistkond "EVF ja sõbrad", kes pidi tunnistama väljaku peremeeste 3-2 paremust. Oru võistkond tõestas viimases geimis piiri tabanud matš-palliga (15:13), et nad on tundma õppinud uue koduväljaku igat nurka ja tulevastel vastastel tasub neid koduväljakul alati karta.

Sonda

Sonda on  Ida-Viru maakonna läänepoolseim, 964 elanikuga vald. Võrkpalli plats rajati Sonda põhikooli ees asuva jalgpalliväljaku kõrvale.  Võrkpalliplatsi valmimislugu kirjeldab taotluse esitaja Sonda põhikooli direktor Eddi Tomband järgnevalt: "EVF ja Credit24 Rahvaliiga konkurss võrkpalliplatside rajamiseks tuli kui tellimise peale: vana võrk oli väga räbal ja üks palk, mis postiks oli, kukkus sügisel keset mängu pikali, kui üks poistest jäi võrku rippuma ja post prantsatas napilt temast kõrvale." Eddi Tombandi sõnul mängiti eelmisel talvel võrkpalli saalis, kuid peale rõõmusõnumit EVF-ilt hakati ootama uue platsi valmimist. „Inventar saabus enne võidupüha õhtut. Peale pühi märkisin augukohad ära. Võrk ja piirid said endale ka valla kirjad peale, et need paremini kohal püsiksid," muigas Tomband. Postide aukude kaevamisel, valamisel oli abiks kohalikud spordisõbrad. Kui betoon oli kuivanud, panid vallavanem Andrea Eiche ja Martin Malinovski poltide ja pingutiga võrgu üles. „Võrkpalliplats sai ilus ja korralik. Valminud plats annab kindlasti hoogu võrkpalli harrastamiseks Sondas," lisas ta.

Sindi SK

Sindi on Pärnumaal paiknev 4624 elanikuga väikelinn. Sindist tegid kaks organisatsiooni -  pika ja kuulsusrikka ajalooga Sindi Spordiklubi ning kohalike aktivistide ühendus MTÜ Sindi Sõprade Selts, ühistaotluse. Uus väljak sai rajatud looduskaunisse Sõpruse parki. 10. juunil 2011 leidis Sindi spordipäevade raames värskel platsil aset ka omapärane jõukatsumine. Omavahel läksid vastamisi sõudjad ning Pärnu korvpallurid. Sõudjate au kaitsesid platsil  Allar Raja, Tõnu Endrekson, Valeri Prosvirnin ja Artur Maier ning korvpalluritest olid vastasteks  Rait ja Mait Käbin, Rannar Raap ja Toomas Raadik. Põneva lahingu võitsid korvpallurid seisuga 2:0. Plats on kõigile soovijatele avatud kui ilm seda lubab.

Varstu

Varstu vald asub Võrumaal, Läti piiri ääres. Varstu vallas paikneb kaks maakooli, millel pole staadionit ega võrkpalliväljakut. Taotluse esitaski Varstu keskkooli kehalise kasvatuse õpetaja Riho Lehiste, et organiseerida noortele koht, kus soojal ajal sportlikult aega veeta. Varstu Keskkool on juba praegu edukas osaleja Kooliliiga võistlustel ja samuti korraldatakse traditsioonilisi võistlusi täiskasvanutele. Samuti ollakse aktiivsed kaasalööjad ka Credit24 Rahvaliigas - lõunaregiooni Terviseturniiridel saavutati tubli kolmas koht.

Saue

Saue on Tallinna külje all asuv ligi 10 000 elanikuga vald. Kohalike võrkpalli huvilisi ühendab 50-liikmeline Saue võrkpalliklubi. Kui senini toimusid võrkpalli treeningud vaid saalis, siis nüüd on võimalik treenida ja turniire korraldada ka välitingimustes. Väljak asub Saue linna puhkealal, aadressil Keila mnt 3b ja 3c. Lisaks võrkpalliplatsile on puhkealal veel linna jaanituleplats, lõkkealus, laululava, lipuväljak, mustkattega korvpalliplats, rannajalgpalliväljak ja parkla.

Kärde küla

Jõgevamaal paiknevas 600 aastat vanas Kärde külas elab 119 inimest. Uus võrkpalli väljak rajatakse külasse sel aastal ning hakkab paiknenema täpselt keset küla. Platsi kõrvale rajatakse ka lõkkeplats ning lastemänguväljak, mis koos võrkpalli väljakuga loovad külale uue südame. Ala paikneb Küla tee ääres, kus on ka tänavavalgustus. Taotluse esitas MTÜ Kärde Külaselts, mille eesmärgiks on parandada noorte külaelanike ajaveetmisvõimalusi.

Härma küla

Tallinnast 36 km kaugusel Raasiku vallas paiknev Härma küla võrkpalliplats asub endises Perila mõisa südames. Asukoht on avar ja seda ümbritsevad endised mõisa abihooned.  Väljaku asupaik on traditsiooniliseks külaürituste ning kokkutulekute toimumise paigaks olnud aastaid.  Platsi avamäng peetakse sel kevadel kui pärast hoolikalt talgukorras tehtud puhastus- ja pinnasetöid saab  rekreatsiooniala endale mänguks sobiliku murukatte.

Suure-Jaani

Suure-Jaani vald paikneb Viljandimaa loode- ja põhjaosas. Valla keskuses,  Suure-Jaani linnas elab umbes 1250 inimest. Uus võrkpalli plats asubki Suure-Jaani linnas aadressil Ilmatari tänav 9, üsna Suure-Jaani paisjärve ääres. Endine staadion ja vana mänguplats on tänaseks muudetud atraktiivseks rekreatsiooni alaks. Muusikasõprade mänguväljak, laululava ja kiigeplats said endale naabriks toreda sportimisevõimaluse võrkpalliväljaku näol. Tulevikus on väljaku kõrvale plaanis paigaldada välitrenažöörid ja  märgistada ümber järve kulgev terviserada.  

Ambla

Ambla vald paikneb Järvamaa põhjaosas, elanikke on 2286. Taotluse võrkpalliplatsi rajamiseks esitas Ambla valla noortekeskus. Plats rajatakse Ambla külaplatsile kultuurimaja taha. Suvel koristati ja puhastati õpilasmaleva raames tulevase platsi asukoht. Kohaliku spordiorganisaatori abiga märgiti maha platsi piirid ja postikohad.  Mänguvalmis saab plats kevadel kuna algse muruväljaku asemel otsustati vahendite saamisel rajada korralik liivaväljak.

Leedri küla

Leedri küla paikneb Saare maakonnas Lümanda vallas. Plats on ehitatud Leedri külavälja kinnistule. Leedri Külaselts on juba üheskoos väljale erinevate toetusfondide abiga ehitanud koos käimiseks Leedri küüni, külakiige, istepinkidega lõkkeplatsi ja kuivkäimlad. Nüüd lisandub loetellu ka võrkpalliplats. Eelmisel aastal said tehtud väljaku pinnasetööd, püstitatud postid ja  külvatud muruseeme. Avamäng otsustati aga ühiselt jätta selle aasta 23. Juuniks, kui toimub suur külakokkutulek ja korraldada siis üks vahva peredevaheline turniir ning tutvustada uue võrkpalli väljaku võimalusi tervele vallale.

Triigi Mõis

Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas paiknevas Triigi külas on küll kaasaegsete võimalustega spordihoone, kuid väljas võrkpalli mängimise võimalus senini puudus. Tänaseks on Lääne-Virumaa rahvaliigas osaleval Triigi võistkonnal ja teistel küla harrastajatel võimalik ka suvel oma meelisalaga tegeleda Mesitaru 8 paikneval võrkpalliväljakul. Spordihoone vahetu lähedus pakub kõikidele harrastajatele mugavat võimalust end ka pärast füüsilist pingutust pesta.