Jagati välja järgnevad tiitlid: Aasta terviseedendaja 2012 - Siim Ausmees, aasta tervisetegu 2012: Puhja valla projekt „Liigume üheskoos tervise heaks", aasta tervisetoetaja: MTÜ Uhti Küla Süda ja Kai Paks. Tartumaa tervisesõbralikem omavalitsus 2012: Haaslava vald.

Peamised foorumil käsitletud teemad olid: Normaalne söömine, söömisteadlikkus, Eesti laste ja noorukite toitumisprobleemid, toitumine töökohal, liikumine, toit ja toidulisandid, sportimisvõimalused. Ettekannetega esinesid professor Mihkel Zilmer, Sirje Potisepp, Marge Eha, Kätrin Karu, Vahur Ööpik ja Peeter Sibul. Sündmust korraldas Tartumaa tervisetuba.

„Sõnavõtjad ja tunnustatud tegijad andsid igaüks killukese positiivsust ja tervist. Foorumi säravaima esineja Tartu Ülikooli meditsiinilise biokeemia professori Mihkel Zilmeri selgitused olid lihtsad ja humoorikad", ütles vallavolikogu  tervishoiu-, haridus- ja sotsiaalkomisjoni esimees Anne Lõssenko.

„Olen seni viibinud vaid  mõningatel tervisefoorumitel ning kahetsen, et pole saanud  kõigil osaleda. Iga sõnavõtt ja ettekanne  foorumil oli haarav ja sisukas.  On kiiduväärt, et keerukatest teemadest räägiti enamikule arusaadavas keeles", võttis Anne Lõssenko ürituse muljed kokku.

„Võimalik, et sinult on küsitud, kuidas tervis on ja ka ise oled  teistele soovinud tervist, kuid oluline on ka küsida, mida, millal ja kuidas sööd. Kuidas on seejuures lood aluselisuse-happelisuse, omega 3 ja omega 6 rasvhappe jms tasakaaluga sinu toidus?" Tundub esmapilgul keeruline seda kõike silmas pidada, kuid kaasahaaravad esinejad tegid teemad kergesti jälgitavateks.", tõi Anne Lõssenko ettekannetest positiivse välja.

„Kinnituseks, et meie vallas hoolitakse inimestest ja nende tervisest, pärjati Haaslava vald Tartumaa tervisesõbralikema omavalitsuse tiitliga", oli Lõssenko kindel.

Tervisefoorumile pani punkti Haaslava meeskoori topeltkvartett „Väike Punt", kes lisas terviseteemadele meeleolukat muusikat ja kostitas kuulajaid elutervete helidega.