Me oleme tüdinenud kõike seda teada saamast.Aga milliseid uudiseid me tegelikult ootaksime, mis meid rõõmustaks? Iisaku gümnaasiumi emakeele õpetaja Saale Kivi palus 7. klassi õpilastel kirjutada häid uudiseid. Need on küll väljamõeldised, aga mine tea, võib-olla kord saavad need hoopis tegelikkuseks, kui väga tahta. Enamus uudiseid on küll tarbimiskesksed, kuid on ka mõned lennukamad mõtted. Head lugemist!

Avatakse hiigelsuur kauplus

Iisakusse ehitatakse uus hiigelsuur kauplus. Uus kauplus võimaldab palju asju. Sealt saab iga päev viis tasuta asja ja kui võtad juba rohkem kui viis, siis pead maksma ainult ühe sendi. Need kellele ei meeldi koolisöök, saavad minna kaupluse kohvikusse ostma salateid, praade, suppe ja võileibu. Juua saab kohvi, teed, piima, vett jne. Kaupluses on palju riidepoode. Veel on seal lastele tasuta näitused, huviringid ja erinevad õpitoad ning fotokabiin, kus saab teha sõpradega pilte ja pildid saab kohe kätte! Diivanitel saab pärast ostlemist ja söömist puhata. Igal pool teenindavad Eesti parimad teenindajad. (Kariina Rannit)

Tulnukad toovad meile süüa

Iisakusse on teel kolm ufolaeva. Ufod võtsid juba teatud isikutega ühendust ja lubasid tuua meile palju süüa. Nad lubasid annetada meile umbes 75 t loomaliha. Neil pole selle lihaga midagi teha, sest nad on taimetoitlased. Ufod on teel olnud juba aasta ja neil kulub veel natuke rohkem kui kaks aastat siia jõudmiseks. Ainult et neile peab tegema spetsiaalse maandumispaiga ja see peaks olema ringikujuline ja täpselt 15-meetrise läbimõõduga. Neid oleks vaja kolm tükki, sest maandumas on ikkagi kolm ufolaeva. Asi on seda väärt, sest liha on väga palju ja iga inimene saab sellest oma osa. Liha on tasuta, ufod ei taha raha ega midagi muud. Kõik, kes tahavad tasuta liha, peavad olema kohal! Täpse paiga ja kellaaja täpsustame siis, kui aeg on käes. (Kaarel Karri)

Vaatetorn taevasse

Iisaku vaatetornist imetlevad turistid meie metsi, põlde ja maju. Nüüd võttis Iisaku Vallavalitsus vastu otsuse, et vaatetorn ehitatakse 94-korruseliseks. Ehituse käigus peab aga natukene langetama metsa, mis vaatetorni ümbritseb. Sellega polnud rahul RMK, kuid lõpuks jäid nad nõusse. Vaatetorni tippu ehitatakse suur vaateplatvorm, kus on võimalik laenutada langevarjusid, et alla hüpata. Vaatetornile lisatakse lift. Ehitus peaks valmima tuleval sügisel. (Koit Kõrgnurm)

Taevast sadas raha

Oli täiesti tavaline päev. Inimesed ärkasid ning vaatasid aknast välja ja ei saanud aru, mis toimub. Kui nad õue läksid, nägid nad, et taevast sajab raha. Kell oli 11.30. Kõik inimesed vaatasid imestunud nägudega ja taipasid alles mitme minuti pärast, et see on päris raha. Joosti majadesse ning toodi nõusid, mille sisse raha püüda. Taevast sadas alla 100-, 200- ja 500- euroseid rahatähti. Rahasadu kestis neli tundi ja kui see läbi sai, olid kõik Iisaku elanikud miljonärid. Kõik olid väga rõõmsad ning läksid kohe linna asju ostma. Paljud reisisid soojale maale ning tegid kõike, mida tahtsid. (Marie Palmet)

Hinnad viimaks langesid

Hinnad on viimaks langenud! Selle teate saime 25. märtsil, kui toimus üleminek suveajale. Sel päeval kogunes Riigikogu ette palju rahvast plakatitega, et hinda viimaks ometi alandataks. Tuli umbes 500 inimest ja 5% neist olid lapsed. Lõpuks pärast tunnist ootust tuli välja Riigikogu esimees Ene Ergma ja kuulas, mis protesteerijatel öelda on. Ta tegi järeldused, et hindu tuleks tõepoolest langetada 50% võrra. Nüüd on inimesed hindadega rahul. (Valdo Jaksi)