Annika Kattel, Saduküla noortekeskus


Puurmani vastlapäev toimus mõisapargis ja kelgumäel. Juba hommikupoolikul lustisid kelgumäel lasteaialapsed, lõunast koolilapsed. Kõik klassid olid esindatud. Ka tublimad klassijuhatajad, keda oleks võinud veidi rohkemgi olla, olid vastlaliugu laskmas.

Klassidevahelistest võistlustest said teatevõistluses esikohad 4. klass ja 6. klass. Kombineeritud võistluses saavutasid parima aja 4. klass ja 8. klass. Ka pikim liug tuli kõikidel vastlalistel ära teha. Pikima liu laskjateks olid sel aastal Dagmar Nuhkat, Hannes Aron Hontszar, Karl - Mart Korka ja täiskasvanutest Merle Valli.

Pärast võistlusi järgnes saanisõit. Tänusõnad Viive Jõelahele ja Arvi Pettaile, kes suutsid lastele nii palju rõõmu valmistada hobu-ja saanisõiduga. Täiskasvanute võistkondi oli viis. Neil tuli end ületada nii kelguvedamises kui -lükkamises ja nad said sellega suurepäraselt hakkama. Tublimatest tublimad olid võistkond Mõisasaksad.

Lõpus pakuti kõigile hernesuppi, mille eest tänan mõisaperenaisi. Loodan, et kõik jäid üritusega rahule ja kohtume järgmisel vastlapäeval jälle!

Airi Sinimets