Kadri Kangilaski
juhendamisel.

Kadri Kangilaski alustas huvikeskuse kunstiringide juhendamist möödunud sügisel. Rääkides kunstitegemisest kitsamalt ja laiemalt, jäi kõlama mõte, et õpetajal tuleb igati toetada pildilooja loomingulist vabadust, omaalgatust ja ideid. Kadri Kangilaski sõnul on kunstitegemine mõnes mõttes kui teraapia, kus juhendaja loodud rahulikus õhkkonnas saavad suured ja väikesed inimesed rääkida, end avada ja loodava pildi kaudu ennast väljendada. Töö käigus annab õpetaja märkamatult ka tehnilised ja kunstilised teadmised. Kunstitehnilist poolt vajatakse juba rohkem alates 8.-9. eluaastast. Õpitud on söetehnikat, kuivpastelli, õlipastelli, guaðði. Täisealiste juhendamisel lähtub Kadri Kangilaski huviliste individuaalsetest soovidest ja vajadustest.

Huvikeskuse kunstiringides käijaid on sel hooajal 30 ümber. Kokku saadakse kord nädalas. Juhendaja sõnul valis ta näitusele töid igalt osalejalt, olenemata oskustest või tasemest.

Kadri Kangilaski on lõpetanud EKAs maaliõpingud, kunstiringide juhendamise metoodikas lähtub ta oma loometöö ja õpetamiskogemustest.