.

Laadal osalev õpilasfirma Patico on välja mõelnud aga toote nimega „Nosupadi”, mis aitab vältida salvrätikute otsimist unise peaga.

ÕF Patico "Nosupadi". Nosupadi kujutab endast padjapüüri, millele on sisse õmmeldud spetsiaalne tasku taskurätikute hoidmiseks. Taskut on lihtne kasutada, ühe salvrätiku väljatõmbamisel on järgmine kohe asemel. Padjapüüril on veel üks lisaväärtus. Nimelt on tootele käsitsi kirjutatud niinimetatud võlusõna, mis kutsub esile häid mõtteid. Võimalik on valida kolme erineva sõnaga Nosupadja vahel: ,,Elujõud”, ,,Tervis” ja ,,Armastus”. Lisainfot õpilasfirma Patico kohta saab kodulehelt www.ofpatico.com või Facebookist www.facebook.com/ofpatico .

Junior Achievement Eesti loodi 1991. aastal selleks, et märgata noorte aktiivsust ning anda neile võimalus enda ambitsioonide ning ideede rakendamiseks. Üsna pea pärast loomist hakkas organisatsioon pakkuma noortele õpilasfirma loomise võimalust. Iga aastaga on Eestis registreeritud õpilasfirmade arv märkimisväärselt kasvanud.

8. veebruaril tasub igatahes sammud seada Rocca al Mare või Kristiine keskusesse, et tutvuda ka teiste noorte äriideedega ning saada inspiratsiooni nende ettevõtlikkusest!