"Olgo on kogenud omavalitsustegelane, kes andnud märkimisväärse ja järjepideva panuse erakonna populaarsuse suurenemiseks, mille tulemusena on Eesti Keskerakonnal Jõgeva linnavolikogu tänases koosseisus arvukaim esindus ja meile kuulub linnapea ametikoht linnavalitsuses," lausus ta. Ühisel otsusel otsustati Eesti Keskerakonna Jõgeva osakonna töö väga heaks hinnata.

Aare Olgo andis koosolekul ülevaate Eesti Keskerakonna valimisprogrammi täideviimisel koostöös koalitsioonipartneri Eesti Reformierakonnaga.

"Kaalume mitmeid variante kaasaegse hoone ehitamiseks Jõgeva Põhikoolile. 2016. aastal peaksid õpilased kavakohaselt uude koolimajja kolima. Üheks suuremaks ettevõtmiseks on ka kergliiklusteede väljaehitamine kahele poole raudteed."

Üks erakonna liikmetest huvitus kohalike võimude kavatustest Jõgeval sageli oma lärmiga muret tekitavate varsete ohjeldamiseks. Aare Olgo märkis, et selle küsimuse lahendamisel peab arvestama nii looduskeskkonna ja rohelise elulaadi hoidmise ja kaitsmisega ning ka elanike huvidega ja püüdma saavutada ökoloogilne tasakaal. Jõgeva linnavalitusse kuuluv Jõgeva haigla juhtaja Peep Põdderi sõnul on Jõgeval elav vareste ja hakkide segaparv ainulaadne kogu maailmas.  

Eesti Keskerakonna Jõgeva linna osakonna aseesimeheks valiti ühehäälselt Heli Raevald.