Loomulikult ei puudunud laadalt omavalmistatud toidukauba müüjad. Kindlasti olid ühed müüdavamad produktid verivorst ning suitsusink.

Jõulukuuse ümber pakkusid väiksematele ja suurematele laadalistele tegevust ja rõõmu heategevuslased, kes olid laada tarvis ette valmistanud spetsiaalse programmi.

Mitmekülgses kultuuriprogrammis lõid kaasa Võru huviühendused: tantsunaudingut pakkusid lasteaia Sõleke mudilased Eve Kirsi ja Merle Parksepa juhtimisel, Maie Pau rahvatantsurühmad, Marianne Jaansoni rahvatantsurühm, Hõbedase Juukse rahvatantsurühm Ere Kungla eestvõttel ning tantsutrupp Ly Berišvili juhtimisel.

Kultuuriprogrammis oli koht ka lauludel - selle eest hoolitsesid lasteaia Sõleke mudilased - ja puhkpillimuusikal orkestri Kungla esituses.

Võru jõululaadal kuulutas linnapea Jüri Kaver välja jõulurahu ning ka sel aastal toimus heategevuslik jõuluoksjon, mille tulu läheb Võru linna vähekindlustatud perede lastele. Kogu laadapäeva juhtis ja oksjonit korraldas Tea Kõrs. Väärib märkimist, et Võru linn peab panustamist lastesse ning neile parema elukeskkonna loomist väga oluliseks. Seda tõestab ka UNICEFi sel aastal Võru linnale antud laste- ja noortesõbraliku linna tiitel.

Heategevuslik oksjon kujunes väga pingeliseks, sest Võrumaa ettevõtted olid välja pannud väärilised kaubad.

Laada käigus koguti vähekindlustatud perede laste tarvis 324 eurot, mis on eelmiste jõuluoksjonite tuludega võrreldes rekordsumma.

Võru linnavalitsus tänab kõiki ettevõtteid, kes andsid oma panuse heategevuslikule jõuluoksjonile: Leoki kalapood, Valio Eesti, Timo Keraamika, Eesti Pagar, Metsakohvik, Ritico, Taarapõllu talu, Kubija hotell-loodusspaa, Võru Tarbijate Ühistu, Võru spordikeskus, KV Kaubandus, Vana-Torokse talu, Madise Mesi ja linnavolikogu liige Toomas Paur.

Suur tänu kõigile laadalistele ja külastajatele ning kohtumiseni juba järgmisel aastal