,,150. juubeliks saime kauaaegse direktori Mari-Ann Perdi juhtimisel koolile juurdeehituse, renoveeritud maja ja soojad kaasaegsed ruumid. Tänavuseks juubeliks, ja kõikideks järgmisteks otsustasime paigutada kooli õuele ühele auväärsele õpetajale pühendatud pingi.

Õigel sünnipäeva päeval, 1. novembril, paigaldame esimese pingi kauaaegse koolijuhi Edgar Saabase mälestuseks," kõneles Kuldkepp. Kõiki tänaseid kooli töötajaid tunnustas direktor lilleõie ja päevakohase meenega.

Õppealajuhataja ja muusikaõpetaja Ellen Kupar oli esinemisküpseks õpetanud laulud mudilaskoorile, poistekoorile, poiste- ja tüdrukuteansamblile, solistidele ja pillimängijatele ning juubelikontserdiks loodud õpetajate ansamblile.

Lisaks Hanna Valgu laulud, Katrin Schultzi ja Juta Perteli juhendamisel ja kaasalöömisel ,,Vihma loitsu" ettekanne, Jakob Perteli kitarrimäng, vilistlaste tants ja veel palju õpilaste toredaid etteasteid, mille kõik sidus üheks tervikuks Pille Simral.

Üllatuskülalistena esinesid lühinäidendiga ,,Vilistlaspidu" hoolekogu liikmed Liivi Pihlasalu, Krista Mustonen, Kaido Madisson, Jaana Novikov, Anneli Eier, Külli Kõuts ja Helje Ilves. Kogu esinemispaigale lisas väärikust ja pidulikkust Juta Perteli kavandatud ja valmistatud atraktiivne saalikujundus.

Maavanem Andres Metsoja ütles oma parimad soovid kogu kooliperele ja rõhutas elujõulise maakooli hoidmise olulisust. Vallavolikogu esimees Kaido Madisson tunnustas väikese kooli sõbralikku ja kodust õhkkonda: ,,Oma poja pealt näen, et ta läheb igal hommikul kooli rõõmuga. Tänan õpetajaid, kes meie järeltulevat põlve üritavad inimesteks kasvatada."