Kadrina Kadridel oli möödas 10. sünnipäev. Festivalile sõiduks hakati proove tegema augustikuus. Ansambli liikmete pajatusi:

Valli Rand: „Päevad möödusid põhiliselt proove tehes ja esinedes. Elasime hotellis „Sankt Peterburg". Ühel ööl olime lausa bussiekskursioonil tutvumas suurlinna ööeluga. Bussis aina lauldi, lapsed õppisid ära isegi mõned eestikeelsed sõnad. Läbisaamine oli uskumatult hea, nagu üks suur pere."

Esimeses voorus olid torupilli tantsud, kiigelaulud, teises voorus oli linnulaulu kava, vastulaule, sõimlemisi, nagu ehtne folkloor ette näeb. Üks kava oli pulmateemaline.

Heli Preismann: „See oli ikka küll rõõmus üllatus, et me teise vooru edasi saime. Kartsime, et meist temperamendikamad esinejad löövad meist üle. Me olime ju sellised vaiksekesed. Aga otsustavaks sai esitatud folgi ehedus, stiilipuhtus. Mõnel rühmal oli taustamuusika juurde lisatud või esitati tantse kaasajastatult, - sellised esitused loomulikult kuhugi edasi ei jõudnud."

Valli Rand: „Ka folklooris on asju, mis on lubatud, kuid kõigel on oma piirid. Terav kõrv eristab koheselt selle, mis on võõras või sobimatu"

Kadri Mägi: „Me saime ka esituse eheduse auhinna, mis meile anti grupijuhtide žürii poolt. Saime ka mitu küllakutset - Siberisse, Hispaaniasse, Bulgaariasse. Ja sõpru leidsime endile. Ühe Siberi ansambli esinemislaad ja sisu olid võrdlemisi meie esitatu sarnased, näiteks pulmatraditsioonid." Nii et esinemine oli igati edukas. Lisaks laureaadi tiitlile saadi sellekohane tunnistus, diplom ja karikas takkaotsa. VI festival toimub tuleval aastal Bulgaarias. Kuhu Kadrid järgmisel aastal suuna võtavad, eks seda annab veel arutada.

Pärast kojujõudmist andsid Kadrina Kadrid kadripäeva kontserdi lasteaia Sipsik Hulja rühma lastele, vanematele ja õpetajatele, mis väga soojalt vastu võeti.