Silja Uhsi (klaver) ja Kalev Palloni (lõõts) sissejuhatavad lood viisid edasi Veljo Tormise juurde tsükliga „Nostalgia". Meie koorilaulu „põhi" sai interpreteeritud, äratundmisrõõm oli mitmekordne.

Viisteist aastat seisis koori ees Eve Vunk. Koor otsis pidevalt oma võimetekohast arengusuunda, pettuti ja mindi edasi. Selline on ju enamasti kõigi taidluskooride saatus olnud. Kuid kes ei taha edukas olla, särada ja köita publikut oma viimistletud esinemisega. Sellest hooajast on koori „küpsetamine" usaldatud noortele muusikutele, kelleks on peadirigent Silja Uhs (paremal) ja abidirigent Saale Kreen.   

Koorivanem, 20 aastat oma kooris laulnud Tea Viise, rääkides repertuaarist, ütles, et pika aja jooksul on lauldud kõike - klassikat, kergemasisulisi laule, kirikumuusikat, rahvalaulude töötlusi. Arvukad kontsertreisid on segakoori viinud Soome, Norrasse, Wales'i, Riiga, Peterburi, Saksamaale. Juuli keskel sõidetakse meretagusele Hiiumaale, kus on kontsert Käinas. Juubelikontserdi rõhutatud nostalgilisust toetasid juubeli puhuks külla saabunud Janakala kergemuusikalembene koor ning vana muusikakeskuse Oonurme koor.

Kadrina koori toetasid oma soolopartiiga Ille Saar ja Indrek Jurtšenko.

Sünnipäevakontsert läks menukalt, sõpruskoorid tunnustasid üksteise tegemisi, tänusõnu ja kiitust jagati ohtrasti.