Aega oli kohtumiseni vaid nädal, kuid 7-liikmeline naiskond saadi kokku, aga kahjuks ühtegi trenni enne võistlust ei jõudnud teha. Võistlusel osales 8 naiskonda, Rapla Maleva naiskond mängis seekord läbi kolmega neist, neist ühega jäädi viiki, teised 2 olid kaotused. Võistluspäev oli innustav ja tublid aktiivset mängu tegevad naiskonnad heaks eeskujuks.

Tagasisõidul valmis naistel kindel plaan järgmiseks kohtumiseks trenni teha, leida uusi liikmeid, kuna seekord oli vaid üks vahetusliige, ja tasapisi enda taset tõsta, et kunagi energialiiga võistlustel väärilist vastast pakkuda. Kiirelt saigi otsitud treeningkoht, esimese trenni viis läbi Rapla Saalihokiklubisse kuuluv Siim Viisut. Kuna tema vabad ajad ei klappinud ainukese võimaliku treeningkoha järgnevate vabade aegadega, treenivad naisi edaspidi vastavalt võimalusele Rapla Malevas saalihokit mängivad Tarmo Tammus ja Ando Lavrits.

Ootame trenni!

Trennid toimuvad igal kolmapäeval ja samuti on võimalik teisipäeviti meeste trenniga ühineda. Energialiiga järgmised etapid toimuvad 19.01.13 ja 10.02.13. Võistkonnad, kellega kohtuda tuleb on tugevad, kuid praegu on naistele oluline kogemus ja soov taaskord näha teisi võistlemas, kelle mängustiil ja pallivaldamine on heaks motiveerivaks eeskujuks, tase, kuhu tahaks kiiresti jõuda.

Vaata pilte Rapla Maleva naiskonna hokimängust siit.

Kaitseliidu Rapla Maleva saalihoki naiskonnaga on endiselt võimalik liituda neil, kellel on huvi selle haarava mängu vastu ja aega treeningutel osaleda, kontakt: tammusannika@gmail.com.