Kaiu Hooldekodu renoveerimisest

Oktoobri keskpaigast kuni detsembri lõpuni oli Kaiu Hooldekodus remont.

Täideti tuleohutusnõudeid, mille käigus tõsteti hoone tuleohutusklassi.

Raha remondi teostamiseks saadi projektiga EAS-ist ning valla omaosalusest. Töid teostas Baumann Ehitus OÜ.

Remonditööde läbiviimiseks kolisime tühjaks ühe maja poole ja siis teise. Niimoodi ei pidanud maja tühjaks tegema. See on ju paljudele meie elanikele ainuke kodu. Loomulikult põhjustas remont meie elanikele ja töötajatele palju ebamugavusi ning lisatööd. Neljale inimesele leidsime võimaluse viibida Rapla haigla hooldusravi osakonnas ja ülejäänud paigutusid oma maja teises tiivas.

Elutoa remondi ajal puudus elanikel võimalus vaadata televiisorit ning ka sööma pidid kõik oma tubades. Personali töökoormus oli remondi ajal oluliselt suurem - oli vaja asju pakkida, kolida, viia toit tubadesse jne.

Enne jõule õnnestus söögi- ja puhketuba korda saada. Saime vastu võtta Kaiu Muusikakooli ning Kuimetsa algkooli lapsi, kes pakkusid meile muusikaelamusi ja valmistasid sellega meie elanikele suurt rõõmu ja tõid kaasa jõulutunde. Suur, suur tänu neile!

Tahan väga tänada meie elanikke ja nende omakseid mõistva suhtumise eest hooldekodu remondi ajal. Hooldekodu töötajatele jätkub ainult kiidusõnu. Pinge ja töökoormus olid suured, kuid kõik nad said suurepäraselt hakkama.

Aitäh teile, kallid naised! Usun, et tulemus on seda närvikulu ja ebamugavusi väärt. Nüüd on meil ilus, puhas ja värviküllane maja, kus on kindlasti hea elada ja tööd teha. Natuke läheb veel aega, et kõik asjad saavad lahti pakitud ja oma õige koha leiavad. Loodan, et aprilliks, kui hooldekodul täitub 20 aastat tegutsemist, on kõik asjad paigas ja võime hakata sünnipäeva pidama.

Maimi Pärn, Kaiu Hooldekodu juhataja