Selleaastase remondi käigus vahetati basseinide põhjakatted, aga samuti basseinide valgustus, tihendid, filtrid jm. väikeseadmed. Samuti teostati hooldusremonti põrandatele, kus aeg ja vesi teevad vuukide ja plaatidega oma tööd. Erinevate remont- ja hooldustööde kogumaksumus jäi suurusjärku 25 tuhat eurot. Järgmisel aastal viiakse riigi poolt rahastatava saastekvootide projekti raames Keila Tervisekeskuses läbi nii tehnosüsteemide uuendusi kui konstruktsioonide soojendustöid, et muuta hoonet energiasäästlikumaks.

Alates augusti teisest nädalast on Keila Tervisekeskuse ujula külastajatele jälle avatud ning võimalik tutvuda uuenemiskuuri läbinud basseinidega.
____________________________________________________
INFO:

Keila ujula koos spordikompleksiga oli üks esimesi kaasaegseid ujulaid Eestis, mis esimestel tegutsemisaastatel oli niivõrd populaarne, et Keilasse vooris kohale külastajaid nii Harjumaalt kui ka üle Eesti. Kümne aasta kestel on Eestisse kerkinud arvukalt uusi ujulaid ja veekeskuseid, mistõttu Keila ujula on jäänud eeskätt kohalike ja Lääne-Harjumaa elanike sportimise ja vabaaja veetmise kohaks.

Keila Tervisekeskuse ujula erineb samas siiani teistest ujulatest -veekeskustest oma mitmekülgsuse poolest.

Kaheksa 25-meetrise raja ja erinevate sügavustega bassein on üks hinnatumaid võistluskohti Eestis ning sobib samas harrastajatele, lastele ujumise algõppeks, aga ka vesiaeroobika tundide korraldamiseks.

Madal lastebassein koos liutoru ja massažidušidega on suurepärane ajaveetmiskoht lastega peredele, kuhu tullakse siiani nädalalõppu veetma üle Harjumaa ning kaugemaltki.