Kohe stardis läks teis­tel eest ära viieliikmeline grupp, kuhu kuulusid Keio Kits, Margus Pirksaar, Jaan Jänes, Keijo Priks ja Raivo Nõmm. Esimese kilomeet­ri läbisid nad ajaga 3.03 ja järgmise kilomeetri ajaga 3.07. Seejärel hakkas Keio Kits konkurentidelt eest li­bisema. Peagi jäi teda jäli­tavast nelikust maha Raivo Nõmm.

Liidri järel asusid kohti ja­gama Keijo Priks, Margus Pirksaar ja Jaan Jänes.

Poolteist kilomeetrit en­ne lõppu, kui jooksjad väik­selt kruusalõigult taas as­faldile pöörasid, seisis ees kilomeetrine tõus. Liider Keio Kits kasvatas seal ligi kahekümnesekundilist edu jälitajate ees veel kümne sekundi võrra.

Teise koha heitluses võt­tis lõputõusu eel tempo­tegemise enda peale suus­ataja Keijo Priks. Suvised treeningud aitasid kiirust säilitada raja raskeimas osas ning Jaan Jänes ja Mar­gus Pirksaar hakkasid te­mast iga sammuga maha jääma. Lõpusirgel oli tema edu juba üpris turvaline.

Keio Kitse ja Keijo Prik­si järel sai kolmanda koha Jaan Jänes.

Naistest tegid ilusa jook­su Eesti maaülikooli spordi­klubi esindaja Grete Tõnne ja Staieri liige Anneli Vaher. Mõlemad on treeninguid aas­ta-aastalt üha tõsisemalt võt­nud ja selle kinnituseks on ka Grete Tõnne seekordne võit uue rajarekordiga 19.11.

Rohkem kui minuti paran­das isiklikku rekordit ka võitja­le tugevat konkurentsi pakku­nud Anneli Vaher, keda lõpuks jäi liidrist lahutama seitse se­kundit. Kolmanda naisena jõu­dis finišisse Anneli Lenk.

Üritus algas traditsi­ooniliselt lastejooksudega. Puna sai palgele 64 noort spordisõpra.