Teisel päeval külastasime ERR muuseumi ehk ETV maja. Tehnikat oli palju, nii uudset kui nostalgilist. Stuudiod mis telekast vaadates jätavad ühe mulje, tunduvad kohapeal hoopis teismoodi. ETVl on aga ruumipuudus ning arutlusele on tulnud väikeste ruumide lammutamine, et ehitada uusi suuri stuudioid.

Põhja Politseiprefektuuris nägime politseil kaasas olevaid erivahendeid. Lisaks saime teada, et vanuses 10-14 on noorte seas suitsemine jätkuvalt probleeme tekitav. Kasvav organism rikutakse kiirelt ära ja hilisemas eas võivad olla tagajärjed vägagi halvad.
Kolmapäeval külastasime Skyparki, kus iga põnn sai ennast tühjaks rabeleda. Kaks tundi mürgeldamist, hüppamist, erinevaid mänge - aeg läks kui linnutiivul. Peale lõunat külastasime vastselt avatud TTÜ muuseumi. Kõiksugu erinevaid tehnika vidinaid võis sealt leida nt arvutiteel mängitav trips-traps-trull ning inseneri mõistuselegi keeruline klotside mõistatus. Väljas oli ka Eesti vormel FEST10, aastast 2010. Masin võistleb tudengitele mõeldud vormelisarjas, kus ehitatakse vormel algusest lõpuni ise.

Viimast päeva alustasime Kalev Spa külastusega: torudest allalaskmised, sukeldumised ja kõik võimalikud mängud vees. Päeva ja laagri lõpetasime bowlingut mängides. Osalejad püüdsid kas oma rekordit lüüa või meeskondlikult edukad olla. Oli üks tore ja järjekordselt vahva linnalaager.

Kristiine linnaosa vanema Andrei Novikovi sõnul on ürituste programmi koostamisel võetud aluseks eelkõige need tegevused, mis võiksid noori kõige enam paeluda ning millised oleksid neile jõukohased ja uudsed. "Linnalaager asendab koolivaheajal teatud mõttes kooli: paljud vanemad on ju tööl ja laager pakub neile võimalust saata laps päevaks turvalisse keskkonda," rääkis A. Novikov. "Lapsed saavad aga linnalaagris suhelda teiste oma piirkonna lastega, kellega tavaliselt koolis või ringis kokku ei satu. Uued sõbrad on noortele alati tähtsad, nagu ka tegevused. Hea, et saab lastele pakkuda põnevat meelelahutust ja nende vaba aeg on hästi sisustatud."