Pidulik üritus algas kontserdiga. Õhtujuht Tiiu Rõugu ja tema väikeste abiliste Kerstin Kaskla ja Steven Martin Suitsu kutsel astusid üksteise järel lavale rahvamaja ringide liikmed: lauldi, tantsiti, näideldi, mängiti pilli. Kohalolijad nautisid erinevate harrastusgruppide etteasteid ja said pisut aimu, mis rahvamajas üldse tehakse.

Järgnesid õnnitlused, tervitused ja head soovid. Harju maavalitsuse kultuurijuht Riin Kivinurm näiteks kinnitas, et Kiisal tehakse ehtsat parimat maakultuuri. Vallavanem Kuno Rooba rääkis, et rahvamajal on Kiisa elanike jaoks palju suurem roll kui tavalisel kultuuriasutusel, tegemist on tõelise Kiisa rahva majaga. Paljude õnnitlejate seast hakkasid aga kõige enam silma-kõrva Saku muusikakooli ja puhkpilliorkestri SAKU ühine lustakas muusikaline tervitus ning Saku huvikeskuse naiste vahva lõbus lauluetteaste.

Õhtu jätkus vaheajaga, mil külalistele pakuti fuajees pisut kehakinnitust, sai omavahel vestelda ning ka esinemist nautida - laiendatud koosseisuga ansambel Rõõmurullid esitas saalis oma tuntuima pala „Puusanõks" ja meelitas hulga külalisi kuulama-vaatama.

Sünnipäevapeo lõpetas tants Tartu ansambli Mesipuu saatel. Jalga keerutati päris kaua, viimased külalised lahkusid mitu tundi pärast keskööd.