Kõige rõõmustavamaks uudiseks on projekti „Muusika maale" raames koostöös Eesti Kontserdiga meie majja jõudvad kaunid muusikaõhtud, kuhu sooviksin ärgitada südamest inimesi tulema, kuna meie huvist sõltub ka edasine koostöö. Sel aastal kõlavad kontserdid kolmel korral: 5. oktoobril „Džäss kahele" (Leonid Vintškevitš ja Lembit Saarsalu), 2. novembril - RAM ning 2. detsembril Oksana Sinkova ja Jelena Ossipova.

Uut hooaega alustavad oktoobrist ka klubi taidlusringid, mille ridadesse oodatakse usinaid ja tublisid vanu osalejaid kui ka kindlasti uusi. 2012. aasta jaanuarikuus hoogu kogunud PLPK projekt „Pillid helisema" jätkub ning sinnagi on oodatud uued bändi liikmed. Märkimist tasub tüdrukuteansambli „Stargirls" osalemine sel suvel juulis toimunud Pärnumaa bändikoolide päevadel.

Väga järjepidevalt ja kindlameelselt jätkab oma sammumist Klubi Eakas, mille eestvedajaks on Hille Tuuling.

Kuigi kino tegutsemine klubis vajab kaasajastamist, oleme samas vähesed, kes veel näitavad filme 35mm filmilindilt ning ka selle aastanumbri sees jätkub see veel nii. Sügisel saab näha animafilme „Madagaskar 3", „Jääaeg 4", „Vaprake" jpm, mis on dubleeritud eesti keelde.

Plaanis on ka teatritükke klubi lavale tuua, kuigi igal aastal on see aina keerulisem nii teatrite kohalesaamise kui ka piisava publiku osas. Samuti pakume mitmeid huvitavaid teabe- ja infopäevi, erinevaid näituseid nii oma valla tegemistest kui ka väljastpoolt.

Oma teadmisi saab proovile panna kord kuus toimuvatel mälumänguturniiridel ning uued võistkonnad on loomulikult teretulnud. Et valla kultuurielu veelgi paremaks muuta, saab septembris taas kuuendat korda kokku K-Klubi, kuhu kuuluvad kõik kultuurieluga seotud inimesed, sest ühisel jõul saab ja jõuab rohkem.

Igakuiselt toimuvad suuremad üritused, kus saab oma tantsuoskusedki üle vaadata. Esimeseks peoks on Saarde valla 7. aastapäeva tähistamine 12. oktoobril. Õhtu jooksul saab näha nii oma valla taidlejate etteasteid, üllatusi, fotokonkursi võistlustöid ning tantsuks ansamblit Meie Mees.

Kuid enne seda tähistame eakate päeva 2. oktoobril koos laulva saatejuhi Reet Linna ning viiuldaja, helilooja, näitleja Tõnu Raadikuga.

Üllatusi jagub veel kindlasti Klubi Rockiks, aastalõpupeoks kui ka paljudeks teisteks üritusteks!

Ootame rohket huvi ja osavõttu, täpsem info kuulutustel või tel: 4492202 / 55695715, klubi@livonia.ee