Maakonna mainestrateegiat nähakse konkreetset ja sisukat dokumendina. Koostamise eesmärk on koondada põhitõed ja suunad seoses Põlva maakonna maine arendamisega, tuua selgust, millised elemendid on Põlvamaa kuvandi loomisel ja kujundamisel olulised ning milliste konkreetsete tegevuste kaudu toimub antud valdkonnas eesmärkide saavutamine.

Põlva linnapea Georg Pelisaar juhtis tähelepanu asjaolule, et meil puudub maakondlik ettevõtjatele suunatud trükis, mida oleks võimalik levitada nii paberkandjal, kui elektrooniliselt. Ettevõtluse arendamise, soosimise ja investorite püüdmise eesmärgil oleks taolise trükise koostamine igati tervitatav.

Tutvuti ka Harjumaa ja Lääne-Viru omavalitsuste liitude Facebooki kodulehtedega. Ühiselt leiti, et antud kommunikatsioonivahend võimaldab organisatsioonil oma tegevusi paremini kajastada ning leida hõlpsamalt kontakti teiste sarnaste organisatsioonidega mujalt maailmast.

Järgmine mainekomisjoni töökoosolek toimub 17.10.2013.

Mainekomisjoni kuuluvad: Kaido Kõiv (esimees, Valgjärve vallavanem), Georg Pelisaar (Põlva linnapea), Ulla-Maia Timmo (turismiarendusjuht, SA Põlvamaa Arenduskeskus), Maret Reinumägi (avalike suhete nõunik, Põlva Maavalitsus), Laur Lepson (käitlusjuht, AS Epler & Lorenz) ja Kertu Anni (POLi koordinaator).