Enamus laadalisi oli omakandist. Neist saabus näiteks Leida Helimets laadale kudumitega, Urve Olonen aga pakkus tasuta maasikataimi. Lisaks tõi ta väljapanekuks vanu korve, mille parandamist õpetas huvilistele kohapeal korvimeister Priit Retsep.

Ostjate hulgaga jäid Tea Kartau sõnul rahule nii Viljandist kohale sõitnud kala- ja lihabuss kui oma kohupiimatooteid müünud Pajumäe talu Abja vallast.

Õnneloosis võitis iga pilet mõne hoidisepurgi, aiasaaduse vm, mille seltsi liikmed selleks annetanud olid. Peaauhinnaks oli Tea Kartau valmistatud kringel. Maitsvaimaks küpsetiseks hinnati loosipileteid müünud Anne Järvise kohupiima- õunakook.

Keha kinnitati seljankasupi ja mulgipudruga. Eriti hästi maitsesid kuumad lihapirukad, mis samuti kohapeal valmisid.Visati märki noolt ja mängiti võrkpalli. Lapsed said loomerõõmu tunda meisterdamisest. Vanavanemate päeva puhul esinesid külalistena Abja kultuurimaja eakate klubi Meelespea tantsumemmed. Muheda monoloogi esitas kohalik vanaema Tiiu Hiob.

„Tagasiside on olnud hea, inimesed jäid laadaga rahule," ütles Tea Kartau, meenutades, et viimane mihklilaat oli Kosksillal mitu aastat tagasi, kui veel kool tegutses. „Tahtsimegi inimestele vajalikku lähemale tuua, sest kaubabuss liigub külas harva ja igal pool ei käi ka," lisas ta.

Laadale hakati mõtlema juba kevadel. Tänu väärib kohalik mees Arvo Kartau, kes valmistas puust müügilauad ja niitis laada eel puhtaks muruplatsi. Külapäeva- laada projekti toetasid Kodanikuühiskonna Sihtkapital ja Halliste vald.