Siin jätkus tegevust igaühele: Sassi-Jaani talu aida all sai proovida käsikivil jahvatamist, suveköögis proovida odrajahukäkke ja kiislit, uudistada tõelist rehepeksumasinat, jälgida leiva- ja võitegu. Kui hästi maitses sügiseses looduses omavalmistatud leib värske võiga! Eriti pidulik oli Sutlepa kabelis leiva õnnistamine.

Kolu kõrtsis pani muhe lõõtspillimuusika silmad särama ja jalad tatsuma. Silmailu pakkus külaväljaku sügislaat, kust saadi uusi ideid oma tööde teostamiseks oktoobris toimuval sügisüritusel. Olete kõik teretulnud!

Kristiine Laste Päevakeskus käis Eesti Draamateatri 92. hooaja avaüritusel. Kristiine Laste Päevakeskus käis Eesti Draamateatri 92. hooaja avaüritusel.

Kristiine Laste Päevakeskus käis Eesti Draamateatri 92. hooaja avaüritusel.

Üllatus oli suur, kui teatriesisel platsil ootasid meid näitlejate valmistatud hõrgutised. Edasi viis ringkäik meid teatrimajaga tutvuma, teejuhiks noor näitleja Mari-Liis Lill. Käisime läbi kõik saalid ja lavatagused ruumid. Tutvusime näitlejate, kostümeerijate, grimeerijate ja lavatööliste tööga.

Üllatusi jätkus veelgi – saalis sagis koos teatrihuvilistega ringi sõbralikke näitlejaid, jällenägemisrõõmu tundsid nii endine klassijuhataja kui tuntud kunstnik.

Saime teada, et hooaja jooksul korraldatakse õpilastele reklaamide võistlus.

Jääme põnevusega ootama uut kohtumist draamateatriga.