Oma uhkete kaltsuvaipadega olid tulnud Patika laadale Kõue käsitöölised.

Omavalmistatud ehteid, patju ja mütse pakkusid Keila kandi inimesed. Puutööd olid tulnud laadale pakkuma Märjamaa ja Patika mehed. Külaseltsi telgi all sai soodsalt osta kasutatud riideid. Tallinna kunstnikke-käsitöölisi esindas laadal oma vabade mõtete kunstiga noor kunstnik Pia Pikkor.

Kaugema kandi inimestel läks vist müük kõige paremini või ostab inimene laadalt ikkagi ennekõike toidukraami ning käsitööd ostetakse vähem. SeeSee Stuudio välistuudios sai teha pilte koos sõpradega ja lisada pildile konkreetse päeva puhuks kujundatud raamistuse.

Peakorraldaja silmis stiilsema müüja tiitli pälvis Seli küla Kalda talu peremees Toivo Rüütmann, kes oli pealaest jalatallani jõukale talupojale kohaselt riietatud. Toivo pakkus laadalistele oma talu köögivilju, õunu ja mett.

Laadapäeva ajal said soovijad osaleda erinevates käsitöö õpitubades. Triinu Randoja ja Triin Sepp juhendasid laastude kaunistamist salvrätitehnikaga ja laste joonistamise töötuba. Aktiivsematel oli võimalik märgi-töötoas valmistada endale ise vabalt valitud kujundusega rinnamärk. Katrin Väljataga korraldas lastele mänge ja võistlusi.

Külapäeval toimus ka kaks konkurssi. Koduõlle konkursile olid omavalmistatud kesvamärjukese lisaks Patika meestele toonud ka Limu ja Soodevahe küla mehed. Tihedas konkurentsis saavutas parima õlle tiitli ikkagi oma küla meeste Taivo Pahmanni ja Jaan Elgula valmistatud piparmündimaitseline õlu.

Fotokonkurss seevastu polnud nii aktiivse osavõtuga. Peeter Böckleri tehtud piltidele polnud konkurente. Peetri koostatud oli ka Patika küla, Rae valla ja Harjumaa teemalise viktoriini küsimustik.

Laadapäeva kontsertprogrammi avas Roland Väljataga, kes esitas kitarril kaks pala.

19. veebruaril loodud Patika küla koor esitas kümnest laulust koosneva kava, milles oli lugusid nii varasemast kui ka uuemast ajast. Traditsiooniliste ühendkoori laulude esitamiseks kutsusime endale abiks Jüri perekoori. Koore juhendasid Heli Sepp ja Rutt Ridbeck.

Õhtu edenedes astusid lavale bändid Breymes ja Vaev, kellest esimene esitas peamiselt eestikeelset omaloomingut ja viimane eestikeelsete tuntud artistide parimate lugude töötlusi.

Külapäeva-laata toetasid ja aitasid korraldada EAS - kohaliku omaalgatuse programm, Rae vallavalitsus, Kadaka küla selts, Salu küla selts, Soodevahe külaselts, Pajupea küla, Kalle Loorand, Anne-Ly Suvi, OÜ Kauritel, OÜ Kasco, OÜ Rekato, Eesti Rahvusringhääling ja Rae tuletõrjeja päästeselts.