Põhikoolide mälumängu teine voor lõppes samuti II kohaga (Anna-Kaisa, Mailiis, Sirelin, Kadri ja juhendaja Imbi Kährik).

21. veebruaril toimus Viljandis maakonna ajalooalane mälumäng. Põhikoolidest oli 14 võistkonda ja teemaks „Eesti rahareformid 1928 ja 1992“. Meie võistkond sai II koha (Laura, Kadri, Anu ja Kirsty). Gümnaasiume oli väljas kuus ning teemaks „Eestlase raha läbi aegade“. Abja gümnaasiumi võistkonnaga jagati II–III kohta (Ave, Riin, Meri-Liis ja Marianne). Noori juhendas Kätlin Mirka.

5. klassi poisid esindasid kooli Viljandi Valuoja kooli poolt korraldatud tervist edendavate koolide talvepäeval. Kaks sisutihedat tundi tegevust ja teadmiste hankimist möödusid kargelt talvise ilmaga Paala järve ümber. Tagantjärele meenutades on poistel tänaseni eredalt meeles hommikuvõimlemisprogrammi koostamine, lumetwister, kannatanu abistamine metsas ja sinikaelpart, kes meiega ühest punktist järgmisse kaasa liikus.

Algklassides jõudis lõpule liiklusviktoriin, kus olid edukamad I klassi võistkond (Anete, Nora, Anna-Liisa ja Kevin) ja IV a klassi võistkond (Kaja, Kerli, Anna-Liisa ja Marten). Samas algas III klassile jalgratturi koolitus.

Aasta lõpus uurisid III klassi õpilased oma vanematelt müütiliste olendite kohta ning saatsid kirjutised Energia Avastuskeskusesse.

11. veebruaril olidki tublimad kirjutajad (Andrea, Andreas, Liis, Liisi ja Juhan Erik) kutsutud näituse avamisele Tallinnasse. Samal päeval valmis ka koolis ühine raamat Heljo Männile tema 85. sünnipäevaks. Hommikul nägid seda algklasside õpilased ja lõunaks oli see juba Solarise Keskuses.

I klass tähistas küpsisetordiga 100 päeva koolis. Sõbrapäeval oli esimesel korrusel algklassiõpilaste toodud isetehtud mänguasjade näitus. Eksponaatideks oli nii laste endi tehtud, neile kingitud kui ka pereliikmete mänguasju, mõnel juures ka vahva saamislugu.

Koolis toimusid õpilastele loengud teemal „Terve elustiil on sinu valik“, kus lektor oma isikliku kogemuse kaudu rääkis ühe asjana ka suitsetamisest loobumisest. Gümnaasiumiklassidega kohtus Riigikogu liige Kaia Iva.

Pranglimise esimene etapp (juhukolmevõistlus) osutus meie noortele edukaks. Klasside arvestuses said I koha nii 6. klass, kui ka 7.a klass, kellele järgnes kohe 7.b klass. Individuaalarvestuses oli edukam Anna-Kaisa Adamson (6. kl), saavutades III koha. Juhendaja Gerly Leibenau.

Veebruarikuusse mahtus ka mitmeid olümpiaade. Eesti keele olümpiaadi tublim on 4.–6. koha jagamisega 10. klassist Helena Viies (juhendaja Sirje Urbel). Inglise keele olümpiaadi parim noor 10.–12.klasside arvestuses Harder Kink 4.–5. koha jagamisega (Ülle-Ly Vohnja). 8. klassi olümpiaadil saavutas Nils Holger Sova II koha (Tiiu Kitsemets). Nils Holger võitis II koha ka füüsika olümpiaadil (Rihet Aver). Bioloogia olümpiaadi parimad tulemused: I koht Eleriin Vungi (8. klass) ja Kätlin Tammerand (10. kl), III koht Nils Holger Sova (8. kl) ja Anu Kookla (9. kl). Juhendaja Ly Valdmaa.

Vabariiklikul ühiskonnaõpetuse online-olümpiaadil pääses kooledasi 30 parima sekka. Ainsana Viljandi maakonnast. Üle Eesti võttis põhikooliealistest osa 920 õpilast ning Kadri Johanson sai 8. koha ja Karl Kangur 12. koha (mõlemad 9. klass). Gümnaasiumiealistest osales 982 õpilast ja Tauri Pihlak sai 79. koha (12. kl). Juhendaja Kätlin Mirka.

Enne Eesti Vabariigi 93. aastapäeva toimus kõnevõistlus 9.–12. klasside noortele. Taas kord oli parim Harder Kink (12. kl) kõnega “Kroonilt eurole …”, II koha sai Marianne Ingermann (10.a kl) “Et võita, tuleb vaeva näha”. Kadri Johansoni (9.a kl) kõnega “Kui mina jagaksin eurotoetusi… “ sai III koha. Kooli aktusel esitasid oma kõned Laura Paas “Miks on Eestis hea elada?“ ja Risto Pihlakas “Terviseteadlik käitumine tervist edendavas koolis”.

Kooli rahvastepallivõistlusel olid tublimad III klassi tüdrukud ja poisid. Maakonnavõistlusel käisid I–III klassi poisid ning said III koha (Jarmo, Kevin, Mark-Tanner, Reiko, Tarmo, Juhan Eerik, Sten, Reimo ja Mattias). Juhendaja Reet Mutso.

Klassidevaheline segavõrkpalliturniir lõppes 17. veebruaril, 5.–7. klassi arvestuses oli parim 7.a klass ja 8.–12. klassi arvestuses 11. klass. Võistlust viis läbi Erla Soots, osales ka koolitöötajate võistkond. Kooli 6.–9. klassi poiste esindus võttis osa üleriigilisest sisejalgpalli finaalturniirist, kahjuks kaotati alagrupimängud. Korvpallis aga saavutati II koht (Hendrik, Kristjan, Jan-Erik, Marti, Nils Holger, Karl ja Johan). Poistega käis võistlusel Erla Soots, suur tänu ka treener Janar Romanile.

Vabariiklikust võistlusest Sadolin CUP 10.–12. klassi noortele segavõrkpallis (4 P ja 2 T) võeti osa juba 10. aastat. Tulemuseks II koht (Liis, Merilyn, Signe, Ott, Raigo, Deivys, Reigo ja Germo). Juhendaja Erla Soots.