Kunda linna klubis on võimalik korraldada koolitusi, infopäevi, sünnipäevi, pulmi, matuseid ja kõiki teisi sündmuseid. Laste sünnipäevade tähistamiseks ja kuni 30-le inimesele koolituste korraldamiseks on klubi noortemajas sobivad tingimused. Ruumide rendihinnad leiab internetiaadressil www.kundalinnaklubi.ee/ teenused. Soovi korral aitame leida toitlustaja, õhtujuhi, ansambli ja ka peoprogrammi koostamisel oleme abiks. Laenutame välja lastebatuuti ja erinevaid kostüüme. Küsige julgesti täpsemat infot telefonil 3221556.

Oleme avatud koostööle erinevate sündmuste korraldamiseks Kunda linnas. Kui Sul on idee ja Sa sooviksid rikastada Kunda kultuurielu mõne toreda sündmuse näol, siis anna sellest teada! Teeme koos, teeme ära!

Kunda klubi nimel tänan meie linna aktiivset noorte draamaringi DRAMAI´VÕI, kes on olnud abiks paljude kultuurisündmuste korraldamisel! Samuti suur täna kõikidele huviringidele ja juhtidele, linna allasutustele ning häädele inimestele, kellega koos oleme loonud imelisi meeldejäävaid kultuurimaailma rõõmuhetki. Kutsun linnarahvast aktiivselt osalema ja ka appi tulema meie selle suve suursündmuse - Sõbralaada korraldamisel. Meile on külla tulemas palju külalisi nii Eestist kui Soomest, Ungarist, Saksamaalt. Võõrustagem lahkelt ja sõbralikult kõiki häid sõpru ja tuttavaid! Meil on ju imearmas roheline merelinn õnnelike ja tegusate inimestega. Ja sõprus on kalleim aare.

Ilusat, sooja, rõõmsat ja sündmusterohket suve
Sulle, hea kundalane!

Maiu Küngas
Kunda linna klubi juhataja

* * *

MTÜ Kunda kultuuriselts annab teada, et klubi keldrikorrusel asub väike jõusaal, kus on võimalik kasutada multifunktsionaalset trenažööri. Selle kasutamiseks palume eelnevalt aeg kokku leppida telefonil 3221556.

* * *

Kunda tantsuringide juhendajad kutsuvad kõiki häid ja lahkeid inimesi toetama peeglite soetamist klubi treeningsaali! Toetus on võimalik kanda Kunda linnavalitsuse arvele nr 1110939622 ja selgitusse kindlasti märkida klubi peeglid. Täname Teid ja loodame üheskoos, et uus hooaeg sügisel algab peeglitega saalis!