Ka sellel aastal on kava üles ehitatud teemapäevade põhimõttel. 28. mail toimub Maailmapäev - kogu päeva saab nautida muusikat erinevaist maailma paigust, esinevad Bombillaz ja Svjata Vatra Eestist ning Baba Zula Türgist. 29. mail toimuv Kirikupäev paneb meid mõtlema püsiväärtustele. 30. mail peetav Spordipäev keskendub südame tervisele - toimub noorte seas populaarne kontorirottide jooks Rat Race, mille tuludest toetatakse lastekodulapsi. 31. mail toimuv Teatripäev pakub eriilmelisi etendusi. 1. juunil peetakse Lastepäeva ja 2. juunil Muusikapäeva, mis täidab helidega kogu vanalinna. 3. juunil toimub Muuseumipäev, kus muuseumites korraldatakse erinevaid programme. 4. juunil aset leidval Rüütlipäeval peetakse turniir Skoone staadionil ning Raekoja platsil toimub traditsiooniline Lilleball. 5. juunil lõpetab vanalinna päevad suurejooneline ERSO kontsert.

Vanalinna päevadega samaaegselt toimub Eesti Nuku- ja Noorsooteatri korraldatud teatrifestival Treff, mis lisab vaatemängulisust ning kirevust - näitetruppe saabub Tallinna paljudest riikidest.

Avapidustuste keskse atraktsioonina on Tallinna Kesklinna Valitsus, festival Treff ning ehituskeemia ja -materjalide tootja Krimelte koostöös Eesti Kujurite Liiduga valmistanud 8 ehitusvahust skulptuuri Eesti tuntud kultuurilegendidest. 4 meetri kõrgused kujud osalevad vanalinna päevade avarongkäigus ning jäävad hiljem linnarahvale vaatamiseks.

Vanalinna päevade huvipakkuvatest esinejatest ja sündmustest saab lähemalt lugeda 3. leheküljelt.