Võistluspäeval, 13. augustil suletakse alates kell 8.00 SEB Pangamaja esine teelõik ja sellega külgnev Parkali tn lõik.

Varahommikul suletakse juurdepääs Tsentrumi parkla Keskväljaku poolsele osale. SEB Panga-Lukoili ümbritsev ring suletakse alates kell 16.00.

Korraldajad paluvad tungivalt vältida parkimist Ööjooksu stardi- ja finišikoridori äärde Laiale ja Pikale tänavale. Samuti Laada, Tallinna, Näituse, Vabriku, Jaama, Posti, Kastani, Võidu ja Laada tänavatele. See tagab võistlejatele suurema ohutuse ja aitab vältida kahjusid sõidukitele.

Jooksust osavõtjatel ja linna külalistel soovitavad korraldajad auto parkida Vallikraavi-, Kunderi-, Vabaduse-, Karja-, Tartu-, Seminari- ja Koidula tänavatel, mis tagab jooksu lõppedes operatiivsema väljumise linnast Tallinna, Narva, Pärnu või Tartu suunal. Parkimisega mujale linnaruumi ja kesklinna alasse kaasnevad liikluspiirangud, mis võivad tähendada takistusi hilisemal linnast väljumisel.

Ristmikel, sisse- ja väljasõiduteedel on reguleerijad. Liikluse ohjamise ja julgestamise eest vastutab turvafirma G4S. Operatiivsõidukitele tagatakse linna piires läbipääs.

Eesti Ööjooksu korraldustoimkond palub mõistvat suhtumist liikluspiirangute eest ja vabandab ebamugavuste tekitamise pärast. Aja kokkuhoiu huvides soovitavad korraldajad võimalusel vältida nimetatud õhtul linnaruumis mootorsõidukiga liikumist.

Eesti Ööjooks toimub Rakveres juba kuuendat aastat. Sel aastal on korraldajate sõnul erinevatele distantsidele starti oodata üle 8000 osaleja. Kõiki rakverelasi ja linna külalisi oodatakse raja äärde ööjooksjatele kaasa elama või aktiivselt osalema.