„Laupäevane Kevadjooks on väga tore võimalus oma emal käest kinni võtta ning ilusas kevadises Rakveres kõigile jõukohane jalutuskäik või sörgiring teha. Ühtlasi saab kaunil kevadpäeval algust teha tervisliku eluviisiga," sõnas mitmetel Eesti ja rahvusvahelistel rahvaspordiüritustel osalenud Rakvere Maraton MTÜ juhatuse liige Jule Käen-Torm.

„Mina emana püüan oma laste jaoks võimalikult kaua terve, tubli ja rõõmus olla. Selleks on tervisesport fantastiline vaheldus igapäevarutiini," innustas Jule Käen-Torm kõiki emdadepäeva eel jooksususse haarama.

Rakvere Kevadjooksule saab registreerida leheküljel kevadjooks.eestimaraton.ee veel kuni 8. mai südaööni. Osalustasu on 10 eurot. Võistluspäeval kohapeal on osalustasu 15 eurot ja registreerimine sulgub pool tundi enne starti.

Kõiki Rakvere Kevadjooksu lõpetajaid premeerivad Viking Line ja Isostar suurepäraste auhindadega.  Viking Line premeerib lõpetajaid edasi-tagasi reisiga Helsingisse ja Isostar energiamüsli on sportlikke eluviise harrastatavatele inimestele kingituse näol süsivesikuterikkaks vahepalaks.

Ühtlasi sulgub 8. mai südaööl registreerimine kogu Virumaa Kolmikürituse sarjale.

Kõik korraga tervele Virumaa Kolmikürituse sarjale registreerunud saavad tasuta pääsme 16. augustil toimuvale Eesti Ööjooksule ja iga etapi läbimise eest Viking- Line premeeriareisi edasi-tagasi sõiduks Helsingisse. Esimest viitsadat Virumaa Kolmikürituse sarjale registreerujat tunnustab Aqva Spa kinkekaardiga vee- ja saunakeskuse külastuseks, esimest kolmesadat sarjale registreerujat premeerib adidas kvaliteetse ja hingavast materjalist võistlussärgiga.

Virumaa Kolmiküritus on suvesündmuste sari, millesse kuuluvad kolm erilist tervisespordisündmust Rakveres ja Lääne-Virumaal perioodil mai-juuli. Lisaks 10. mail toimuvale kevadjooksule kuuluvad  sarja 6. juunil sõidetav Rakvere Rattaöö ja 12. juulile kavandatud Südasuve Maraton.