Jaanuari lõpul sõidab Radisson Blu Hotel Olümpias töötav Liis Eestit esindama Prahas toimuvatele maailmameistrivõistlustele, kus ta konkureerib tosina riigi parimatega.

Võistlus koosnes kahest osast: küsimuste voor ning rollimäng. Tuli tutvustada ennast ja oma hotelli. Žüriil, kus olid oma ala spetsialistid oli võimalus võistlejaile esitada küsimus.

„Minult taheti teada, kui tähtsad on minu arvates online kommentaarid hotellide kohta ja mida tähendab minu jaoks „go an ekstra mile" (lisapingutust tegema) ja kui tähtis panus on hotelli sissetuleku kasvatamisel vastuvõtuadministraatoritel.

Rollimängus etendasid kaks näitlejat hotelli kliente. Loodi situatsioon, kus kliendil on probleem ja kuidas ma selle olukorra lahendada suudan," rääkis Liis.

Neiu suutis edukalt lahendada kahe ühel ajal hotelli saabunud kliendi probleemi: väsinud VIP-i soovi registreerida end esimesele korrusele ning samal ajal rahustada neli päeva hotellis viibinud ärritunud meest restoranis toimuvas tantsuõhtu pärast, kuna vali muusika kostab tema tuppa.

Näitlejate sõnul suutis Liis probleemi mõlema kliendiga nii rahuldaval moel lahendada, et keegi ei tundnud end üleliigsena. Neile meeldis, et teenindaja pani neid end tundma koduselt, teenindades nii sõbralikult. Žüriiliikmete jaoks oli suureks plussiks Liis Lippuse ladus ja selge inglise keel.

Liis Lippus töötab Radisson Blu Hotel Olümpias vastuvõtu administraatorina alles selle aasta maikuust. Eesti parim vastuvõtuadministraator Liis Lippus kommenteeris ise oma võitu nii: „Andsin konkursil endast parima. Olin see kes ma olen oma igapäevatöös Radisson Blu Hotel Olümpia vastuvõtus, ning proovisin teenindada rollimängijaid sama personaalselt ja tähelepanelikult, kui oma hotelli kliente." Auhinnaks sai ta hiigelsuure karika ning kinkekaardi hotelli, mis samuti võttis võistlusest osa.

Ürituse korraldas AICR Estonia.

Liis õpib viimast aastat Tallinna Ülikoolis inglise keelt ja kultuuri. Oma valikuga on ta väga rahul ning kevadel kavatseb bakalaureuseõpingud lõpetada. Õpingute kõrvalt jõuab ta ka töötada. Mullu suvel töötas Liis Liechtensteinis suveniirimüüjana. Ta oskab lisaks inglise keelele ka saksa, natukene soome, hispaania ja vene keelt. Liis on aktiivne rahvusvahelises tudengiorganisatsioonis AIESEC ja on AIESECi liinis Tallinna Ülikoolis väljamineva praktika asepresident. AIESECi juhivad tudengid ise, selle organisatsiooni üks peamisi rolle ühiskonnas on leida noori, kes soovivad minna end välismaale täiendama.