Pakosta sõnul käitub Kross juba mõnda aega korraliku liiklejana. "Olen nõus ka EPL-is ilmunud spetsialisti kommentaariga, kes ütles, et visaku esimesena kivi see, kes on selles valdkonnas patuta," lisas Pakosta.

Pakosta sõnul on IRL-il Tallinna valimisprogrammis palju punkte, mis räägivad jalakäijate ja jalgratturite parematest liikumisvõimalustest. "Meie linnapeakandidaat oli väga päri muudatuste vajalikkusega. Ma isegi imestasin, kui lihtsalt kõik sujus, sest ikka muidu tuleb mõni mees ja hakkab rääkima, et rohkem autosid üha laiematele autoteedele. Tallinnas on keskmine liikumiskiirus 15-25 km/tunnis, nii et kiirustada pole kuskile," sõnas Pakosta.

Seda, kas antud artikkel kuidagi IRL-i valmistulemust mõjutab, otsustavad Pakosta sõnul valijad. "Mina jagan edasi oma helkureid, kus on kirjas: "Ära lase endast üle sõita!"," sõnas riigikogu liige.

Eilne Eesti Päevaleht kirjutas, et Krossil on viimase kolme aastaga kogunenud 11 liiklusrikkumist, suummad küünivad kokku lausa 2800 euroni. Mees on kahel korral ka juhtimisõigusest ilma jäetud.