Linda on sündinud Valma külas (Lüüste kõrval) ja enamuse oma pi­kas elust elanud Vändras, kuhu nad abikaasa Augustiga ehitasid Pargi tänavale oma kodu. Kümme aastat on ta töötanud teenijana talus, vetra­vilas ja poes; 10 aastat käinud kom­munaalosakonnas ja teedevalitsuses palgatööl. Kogu nõukogude aja on kiire tegutsemise ja lahtiste kätega väike vapper naine tegelenud väi­kestviisi ettevõtlusega: ta on pidanud kõiki koduloomi, alati olid lehmad ja lambad. Toimetamist jagus varaval­gest hiliste tundideni. ,,Lapsed käisid alati tema juurest piima toomas ja mäletavad teda tänaseni kui piimatä­di," räägib naaber Tiiu Ling. ,,Linda abikaasa August mängis hästi lõõtsa ja kutsus seda kuntsiks. Tal olid alati taskus 11-kopikalised hernekommid. Tänava lapsed käisid kuulamas, kui­das August kuntsi mängib ja said ala­ti kommi."

Tiiu sõnul on Linda kõiki ümb­ruskonna vanamemmesid aidanud ja alati hea kuulajana olnud oma­moodi hingetohtriks. ,,Ta on kogu elu olnud nii heatahtlik ja rõõmsa­meelne."

Sama töökas, toimekas ja hea­tahtlik on ka Linda ainus poeg Ju­han. Tähtsat juubelit tähistama oodatakse sünnipäevaõhtuks ka Juhani-Irene poegade Riho ja Rauli peresid koos mõlema kolme lapsega. Üks sõidab vanavanaemale lugupi­damist avaldama koguni Norrast. Pika ea retsept oleks auväärses eas juubilari eluteest kokku võttes: suur loomaarmastus, toimekus, abivalmi­dus, rõõmsameelsus ja heatahtlik­kus, see viimane lausa suure tähega.