Tänane pilt meie pargis peegeldab aga hoolimatust ning teistega mittearvestamist. Kindlasti rikub pargiteid seal mootorsõidukitega liiklemine. Lubatud on selline liiklemine vaid valdaja loal ning lossiesisel ringil. Ka jalgratastel sõites olgem pargis hoolsamad ning kasutagem selleks ettenähtud teid. Et kaitsta pargi ilu ning tagada kord, kutsume kaaskodanikke üles rikkujatest teada andma vallavalitsuse kantseleisse telefonil 7737284.

Sama jutt kehtib ka varasemate rajatiste staadioni ja mini-arena kohta. Need on mõeldud pallimängudeks ja kergejõustikuga tegelemiseks. Samas võib seal kohata inimesi, kes tegelevad hoopis motospordiga, sealjuures lõhkudes, vandaalitsedes ja prügi tootes.

Suvi on turismihooaeg. Puurmani alevikku külastavad ning siit sõidavad läbi paljud.

Meie "visiitkaardiks", mis koheselt pilku püüdmas, on kujunenud bussipeatus ja kaupluseesine teadetetahvel. Kindlasti ei ole need õiged kohad oma elumurede uputamiseks ja sõpradega pidutsemiseks. See on lausa seadusega keelatud. Austagem siis seadusi, pidagem lugu teiste tööst ja vaevast. Hoidkem oma kodu!