Esimeses mängus olid vastamisi Aruküla Pokers ja Saku Õllekapad. Õllekappadel kulus hulk aega, enne kui suudeti Aruküla meeste kaitsetöös viga leida ja Raiko Kiik vormistas Allan Arjuti söödust esimese värava. Sellise napi eduga esimene poolaeg Õllekappade kasuks ka lõppes. Teisel poolajal avanes sakulastel väravasoolikas ja mängu lõpuks olid oma käe valgeks saanud Oliver Liidemann, Anthony Enden ja siinkirjutaja ühel korral, Marko Sarapuu sooritas kübaratriki tervenisti kolme täpse tabamusega. Lisaks teenisid söödupunktid Kert Aedla ja Kristjan Leet. Mängu: lõpuseisuks kujunes 7 : 0 Õllekappade kasuks.

Kui jää puhastatud ja aktiivsed pealtvaatajad auhindadele täpsusviskeid sooritanud, olid hinge tõmmanud Aruküla Pokersite vastasteks pärast esimest Arukülas toimunud turniiri alagrupis liidrikohal olevad Saku ON ICE'i mängumehed. Selles päeva kõige väravaterohkemas mängus üllatasid ON ICE'i mehed vastaseid oma meisterlikkusega mängu algusest peale ja suutsid lõpuks lüüa tervelt üksteist väravat vastaste kolme vastu. Eriti torkas silma Taavo Käi nelja täpse väravalöögiga. Talle järgnes Argo Sikk kahe värava ja ühe söödupunktiga. Tublit tööd tegi Andrus Pihlak ühe värava ja lausa kolme väravani viinud söötudega. Vahepeal hokimängust lennukolledþis õppimise tõttu kaheaastase pausi pidanud Robin Lilleorg hiilgas ühe värava ja ühe täpse sööduga. Ühe väravaga tuli toime Peter Hiir ja ühe sööduga Martin Varrand.

Turniiri viimane ja otsustav mäng toimus pärast väikest puhkepausi kahe Saku Jäähoki Klubist moodustatud meeskonna vahel. ON ICE'i meestel oli eelmisest korrast Õllekappade ees kahe enam löödud värava jagu edumaad, kuid värskelt seljataga väsitav punktiderohke mäng Aruküla Pokersiga. Õllekappadel oli seevastu vahepealse mängu ajal aega puhata ja jõudu koguda. Et turniiri lõppakordina väljakuulutatud saun Saku mõisa keldris oli juba küdema pandud, siis pikka pausi ei tehtud ja mäng hakkas kohe pihta. Juba esimese rünnakuga läksid Õllekapad Allan Arjuti täpsest söödust Anthony Endenile 1 : 0 juhtima, Marko Sarapuu suurendas vahe kahele punktile. Peter Hiir suutis väravaaluses madinas seni turniiril puuri puhtana hoida suutnud Marek Leedile ühe värava Saku ON ICE'i kasuks vormistada. Õllekapad suurendasid seejärel edu Olavi Vürsti täpsest viskest. Seejärel parandas taas Peter Hiir ON ICE'i seisu. Mängu lõpp kaldus siiski Õllekappade kasuks ja väravavaht Sten Karu oli sunnitud veel kolm korda litri oma selja tagant väravast välja õngitsema. Väravalööjateks olid Õllekappadest Kert Aedla, Anthony Enden ja siinkirjutaja. Kaks söödupunkti teenis Oliver Liidemann ja ühe Raiko Kiik. Seisuga 6 : 2 pidi Saku ON ICE seekord Õllekappade paremust tunnistama.

Loodusjää liiga jätkub, kui selgub teiste alagruppide järjestus. Loodame et mõlemal meie valla meeskonnal õnnestuvad järgnevad edasised kohtumised, kus selgub üheksa osaleva meeskonna lõplik paremusjärjestus. Eriti huvitav oleks mõlema Saku meeskonna taaskohtumine finaalmängus.

Seniks soovime kõigile kaasaelajatele meeleolukaid uisuelamusi Saku valgustatud loodusjääväljakul.

Tahame tänada Saku Jäähoki Klubi toetajaid  aitäh, Saku vald, AS Saku Õlletehas, AS Samat, AS Saku Tehno, Arcoman ja OÜ Mark Oil.