Tihti on asi suhtumises

„Hea kui tuleb 40 minutiga. Mina olin oma luumurruga keset metsa ja armas naishääl 112-st teatas: "Väga kahju aga mul on vaja aadressi. Oskate öelda, kus aadressil te asute?" Kui ma palusin oma telefoni signaali järgi mind leida, siis saadeti mind sügavamale metsa... "Welcome to Estonia!"
Aga parim oli vingumürgitus: 2 minutit peale toru hargile panemist oli masin maja ees ja tormasid tuppa, kuigi nad mind pupillide järgi narkariks liigitasid, käitusid nad minuga enam-vähem normaalselt. Olen tänulik neile inimestele, kes on pühendunud teiste abistamisele," kirjutas lugeja.

Ei saa maale kolida...

„Toetan seda, et kõrvalistes kohtades elavad inimesed oleks vabastatud igasugustest maksudest. Mille eest maksta kui teenus niikuinii sinuni ei ulatu?"

 „Olen ka mõelnud vahel, et koliks maale, aga üheks väga oluliseks takistuseks minu jaoks on päästjate kaugus. Kui ikka maja põlema läheb ja pean ootama üle 10 minuti, siis pole neil mõtet enam üldse tulla. Sama ka tõsisema tervisehäda või relvastatud jobudest kurjategijate puhul."